Саймън Гиардс ще ви продаде страшен пъзел, но не и невероятния си камион Tesla

шведски Изобретател и YouTuber Саймън Гиърс („Кралицата на градските роботи“) разкри най-новата си работа: уебсайт, кръстен на нейното фамилно име, „Все още.“ Включва неща като списъка с изобретения на Giertz Шлем за четка за зъби И Тънка машина за нарязване на зеленчуци. Въпреки че уебсайтът не е представен „ДраклаTesla Model 3 Gears беше превърнат в пикап, или a Лего-структурирана фото кабина за снимки на сладки кученцаСъдържа някои практични аксесоари и материали.

Докато целият бял пъзел може да изглежда болезнен, той може да бъде забавна болка за тези, които пропускат парчетата от пъзела. Йецин“Непълен бял пъзел„В пъзела от 500 части има 499 части и тъй като е умишлено, пълната му цена от 38 долара пак ще ви струва. Giards описва пъзела като „най-лошия пъзел в света“. Последното му видео в YouTube Отне й 19 часа, за да завърши.

Непълен бял пъзел
Изображение: H

Това е ГиъртсЦелеви календар за всеки ден„Това е истински календар, но особеността тук е, че светва отново всеки ден с уникална LED светлина, която да ви помогне да проследявате всяка цел, която сте задали. Календарът се предлага за $365 – на разумна цена. Беше част от „календара за всеки ден“ Първият му кикстартер Още през 2018 г. това е Gears Използвала е себе си Поддържайте маса за медитация.

Целеви календар за всеки ден
Изображение: H

Целеви календар за всеки ден

Целеви календар за всеки ден
Изображение: H

Пръстен за отвертка
Изображение: H

Винтов пръстен
Изображение: H

Уебсайтът съдържа и двата Philips-Head Пръстен за отвертка И Винтов пръстен, И двете за $85. Не е ясно дали един пръстен пасва на друг, но ако не намерите нито един от тях, няма да се завинтите напълно.

Тези артикули все още са налични в Yetch. Според страницата за сайта сайтът е създаден като „модел на много години и много“ Как не е нещо? Трябва да е нещо.

READ  Хайде. Оз, Маккормик преброяването на гласовете продължава на първичните избори в Сената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.