Робърт Куин Ийгълс, Мечките разменят оценки: Фили се занимава със звезден дефанзивен край за избор на драфта в четвъртия рунд

Безотказно Филаделфия Ийгълс 2022 г. беше обект на разговори за НФЛ в началото на редовния сезон и до голяма степен това се дължи на няколко въздействащи хода, които направиха по време на извън сезона. Орлите обаче не добавиха към състава си като отбор деклариран Те размениха избор от четвъртия кръг в сряда Чикагски мечки Робърт Куин в замяна на дефанзивен край.

Пасиращият записа осем комбинирани битки и един сак в седем изиграни игри. Въпреки че Куин е на 32 години, той все още е въздействащ играч. Миналия сезон той записа 18,5 сака в 16 изиграни мача и беше избран за Pro Bowl и получи отличия за All-Pro.

Бившият бр. 14 общ избор от Сейнт Луис Овни Излиза от Северна Каролина през 2011 г. Куин публикува двуцифрени числа на уволненията в три от първите си четири сезона в НФЛ, включително 19 уволнения през 2013 г. Маями делфините През 2018 г. и Далас Каубойс През 2019г. След тези два едногодишни престоя Куин подписа с Мечките преди сезон 2020.

За NFL Media, Мечките плащат на Куин $7,1 милиона от оставащата му основна заплата този сезон. Остават му две години от петгодишната му сделка за 70 милиона долара, а Фили получава 14 милиона долара негарантирани основни заплати през 2023 г. и 13 милиона долара през 2024 г. Фили в момента разполага с Брандън Греъм и Джош Суат в защита. Добавени са 5,5 сака в шест изиграни игри. Куин би се вписал точно в тази талантлива защита.

Ето как оценяваме тази сделка:

Ийгълс: А-

Хайде, Хауи Роузман. Ходът показва, че Ийгълс са готови да спечелят Супербоул. Спомняте ли си как Рамс добавиха фон Милър на миналогодишния краен срок за търговия? Не че Куин Милър е, но ходът е подобен. Тъй като Фили започва да работи, готов да продължи своята прощална седмица, това може да е нещо, което ще подхрани още по-добре талантливата защита. Куин не е пролетно пиле, но миналата година показа, че все още е успешен играч.

Фили получава ветеран пас-ръшър, който може да обикаля Греъм и да се поти. Четвърти кръг е доста прилична цена за 32-годишен играч, но Мечките са щастливи да платят $7,1 милиона от оставащата основна заплата на Куин тази година.

Мечки: B-

С този ход Мечките изглежда поставят повече на Доминик Робинсън и Травис Гибсън. Имаше мечки Казва се пазаруване Крайният срок за търговия на Куин наближи този месец и те намериха желаещ партньор в лицето на Ийгълс. Четвърти кръг за Куин изглежда солиден по номинална стойност, но можеше да бъде и пети, ако Мечките не бяха платили на Куин 7,1 милиона долара от оставащата му основна заплата този сезон. В момента Bears са в топ 10 на наличното пространство с $6,69 милиона. Над капачката. Куин е добър играч, но едно от тези по-млади момчета може да бъде солиден титуляр в защита.

READ  Тайгър Уудс направи изключителен удар на Мастърс след дълго отстраняване на контузия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.