Рич Орнбергер взе Том Брейди, Брус Ариънс в печелившата обиколка

Малко след като Брус Ариънс обяви оставката си в сряда вечер като старши треньор на Bookneyers, Мнозина започнаха да спекулират За това, което доведе до шокиращия извод, Някои се връщат към изявление От миналото.

Рич Орнбергер, бивш играч на NFL, стана спортен домакин. Заредена отново през февруари Ако отношенията между Арианс и Том Брейди бяха „трудни“ и дали това беше фактор за решението на Куотърбека да се оттегли след 22 сезона. по това време, — каза Оренбергер Брейди и офанзивният координатор Бърн Лефтуич казаха, че арианците – за които се казва, че са реабилитирали неговия Ахил рано сутринта – ще „влязат по-късно и ще вземат червената писалка за работата, която вършат“, която е „надолу“ в планирането на играта.

Ornberger – също включва февруарски доклад за достъпа на Британи Матюс в деня на играта. Бързо затворено от Патрик Махоумс – изглежда реагира на поредица от събития в сряда, след което пусна заинтересован GIF Ретуитиране на оригиналната история на Los Angeles Times Относно арийците.

Брус Ариънс (тук с Том Брейди през ноември 2021 г.) обяви оставката си като главен треньор на Бюканън в сряда, 30 март 2022 г.
Getty Images

Някои акаунти в Twitter Изглежда, че се възхищава на Орнбергер За предишните си усилия, Професионален футболен разговор с туитване на цитати Посланието му беше: „Богаташът беше във всичко“.

„Ти беше прав от първия ден“ Един потребител туитира За Орнбергер, в същото време Друг отговори„Добре обаждане за продуктите на Tampa Bay.“

Въпреки че не е ясно какво се е случило при затворени врати в Тампа, няколко седмици след като Брейди се пенсионира, Ариансът се премести в главния офис. Седемкратен шампион на Супербоул – Подлежи на търговски слухове Този сезон – за решението на Арианс се каза, че „куотърбекът обяви оттеглянето си в същия ден или ден по-късно“. Според Tampa Bay Times.

Твърди се, че Рич Орнбергер е имал остър спор с Том Брейди и Брус Ариънс през февруари
Твърди се, че Рич Орнбергер е имал остър спор с Том Брейди и Брус Ариънс през февруари
Getty Images

Арианс каза пред Pro Football Talk и Los Angeles Times как пристигането на Брейди повлия на решението му да промени курса си професионално.

„Том е един вид ключ. Когато Том реши да се върне Сега е моментът всички тези момчета да отидат в офиса и все още да имат връзките, които искам“, каза той в сряда.

44-годишният Брейди и връзката на арианците с 69-годишния треньор бяха гореща тема този сезон. Нарича предполагаемото противоречие между двата „бика-d“.

Брейди и Арианс разговарят на терена преди мача на пиратите през октомври 2021 г
Брейди и Арианс разговарят на терена преди мача на пиратите през октомври 2021 г
Икона Sportswire чрез Getty Images

„Сега всеки ден изглежда е (история)“, каза Арианс Тампа каза пред Bay Times през февруари. „Всички предполагат, че отива някъде другаде. Това не ме притеснява. Това друго глупаво нещо, свързано с връзката, е твърде далече.

Независимо дали имаше напрежение или не, Брейди даде шапката си на арианите в сряда вечер. В почит в Instagram.

„Благодаря ти BA за всичко, което направи за мен и нашия екип. Вие сте невероятен човек и треньор, за мен е привилегия да играя за вас“, написа Брейди, с други комплименти, „Благодаря ти Прота.“

Очаква се Ариан и Паулс да говорят пред репортери в четвъртък.

READ  Данък на Тръмп: Комитетът по начините и средствата на Камарата може да има записи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.