Ричард Сиймор, Дик Вермейл и Тони Бочели са погребани в Кантон

Церемонията по въвеждането в Залата на славата на професионалния футбол за 2022 г. е тук. Церемонията – която започва в събота по обяд ET – ще види шестима играчи, един треньор и един служител, въведени в Залата на славата.

Тони Бочели, Клиф Бранч, Лирой Бътлър, Сам Милс, Ричард Сиймур и Брайънт Йънг са сред играчите, които влизат в залата в събота. Дик Вермейл, който спечели Супербоул със Сейнт Луис Рамс през 1999 г., е единственият треньор. Официален служител Арт Макнали, който е служил в NFL в продължение на две десетилетия, е първият служител, назначен в Кантон.

[Set, hut, hike! Create or join a fantasy football league now!]

Тържествата, които ще бъдат излъчени по NFL Network, започват официално по обяд ET, но вече има много какво да се проследи преди събитието. Куотърбекът на Залата на славата Кърт Уорнър написа страстно Ретроспекция на Vermeilкойто беше треньор по време на зрелищното бягане на Warner в Сейнт Луис.

Имаше драма. Пр Бъфало Билс Защитникът Брус Смит беше уволнен Изстрели срещу БочелиВъпросът е как Джаксънвил ЯгуарсОфанзивният лайнер го направи в залата.

Кой ще остави сълзите – освен Вермейл – и кой ще използва момента, за да накара всички критици да млъкнат? Включете се тук за най-големите актуализации от събитието.

READ  Главният прокурор на Тръмп, Уилям Бар, казва, че бившият президент няма „правна причина“ да пази секретни документи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.