Реферите не търсят автограф на Buccaneers WR Mike Evans

Взаимодействие след мач между двама официални лица на играта и приемник на Tampa Bay Buccaneers Майк Еванс Искане за подписи не е включено, се казва в изявление на NFL във вторник.

След загубата на Buccaneers с 21-3 от Carolina Panthers в неделя, Видеото е заснето от 1340 AM Fox Sports Страничният съдия Джеф Ламбърт и съдията на линията Трип Сътър извикаха името на Еванс. Евънс написа нещо на картата, която му дадоха.

Колективното трудово споразумение между НФЛ и Асоциацията на реферите на НФЛ забранява на служителите на играта да се приближават до играчи и треньори за автографи. Длъжностните лица могат да получат автографи и сувенири за благотворителни цели, но тези искания трябва да преминат през официалния отдел на лигата.

Въпреки това, след разговори със замесените хора, лигата установи, че Ламбърт и Сътър не са искали автографи. От лигата не казаха защо са се обадили на Еванс или какво е било обсъдено по време на разговора. В отговор на последващ въпрос, говорител на NFL каза, че лигата няма други подробности за споделяне.

Искане за коментар от NFLRA не беше върнато веднага.

В изявлението на НФЛ не се споменава дисциплина за нито един от служителите, но лигата добави: „И на Ламбърт, и на Сътър беше напомнено колко е важно да се избягва дори появата на некоректност при взаимодействие с играчи, треньори и клубен персонал в деня на мача – включително преди и периоди след играта.“

Ламбърт е в своя 21-ви сезон в НФЛ, а Сътър е в своя четвърти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.