Ремастерираните версии на Marvel’s Spider-Man за PC през август, Miles Morals тази есен

По време на новото състояние на Sony, следващите изключения за PlayStation бяха потвърдени да работят в системата: Marvel’s Spider-Man Remastered и Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Презентацията на състоянието на играта показа трейлъра на Spider-Man Remastered – потвърждавайки датата на пускането му на 12 август. Блог на PlayStation Потвърдено е, че Майлс Моралес ще излезе на PC през есента. Спайдърмен следва ремастерирания Спайдърмен, докато защитава Ню Йорк от Electro, Rhino, Mr. Negative и др. Трейлърът на State of Play потвърждава, че PC версията на играта ще има три епизода за изтегляне: Silver Lining, Turf Wars и The City That Never Sleeps.

В момента играя: Ремастериран компютърен трейлър на Marvel’s Spider-Man | Sony State of Play юни 2022 г

Marvel’s Spider-Man беше пуснат за първи път на PlayStation 4 през септември 2018 г. Преработената версия беше компилирана в окончателната версия на Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, стартирана с PlayStation 5 на 12 ноември 2020 г.

Marvel’s Spider-Man 2 беше обявен по време на PlayStation Showcase на 2 септември 2021 г., в който Питър Паркър и Майлс Моралес се борят с престъпността. Venom, най-известният враг на Spider-Man, е дразнен като част от продължението под някаква форма.

Можете да печелите комисионна от оферти на дребно на GameSpot.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.