Рекорден джакпот Powerball от $1,9 милиарда, забавен от протоколи за сигурностCNN

Калифорнийската лотария обяви в понеделник вечерта, че отлага тегленето на Powerball, тъй като служителите се нуждаят от повече време, за да изпълнят протоколите за безопасност.

Забавянето е причинено от участваща лотария, която изисква повече време, за да обработи продажбите си, се казва в изявление на Многощатската лотарийна комисия до CNN. Тегленето се планира дори след приключване на тази процедура.

по-рано, Калифорнийската лотария каза„Powerball има строги изисквания за сигурност, които трябва да бъдат изпълнени от всички 48 лотарии, преди да може да се проведе теглене“, а участваща лотария се нуждае от допълнително време, за да изпълни тези изисквания, преди да проведе теглене.

„След като бъдат изпълнени необходимите протоколи за сигурност, тегленето ще се проведе под наблюдението на служители по сигурността на лотарията и независими одитори. Печелившите числа ще бъдат публикувани веднага щом бъдат налични“, казаха от Калифорнийската лотария.

В следното Подобряване наКалифорнийската лотария каза, че забавянето все още е в сила от вторник сутринта поради проблем в друг щат.

„Това не се дължи на забавяне на Калифорнийската лотария. В момента няма очаквано време за тегленето“, казаха от Калифорнийската лотария, които ще публикуват печелившите числа. Twitter акаунт И уебсайт Когато са налични.

Забавянето на дългоочакваното теглене идва след като джакпотът на Powerball Lottery достигна 1,9 милиарда долара в понеделник. Калифорнийска лотарияТова беше най-голямата награда от Лото, давана някога – точно както организаторите искаха да бъде Промени коефициентите през 2015 г.

Не бяха продадени печеливши билети за тегленето в събота на стойност 1,6 милиарда долара, най-голямата лотарийна награда, давана някога. Най-накрая спечели джакпота Powerball 3 август в Пенсилвания.

Тази стойност на джакпота е сумата, която победител би получил, ако вземе 30 градуирани анюитетни вноски, въпреки че победителят може също да избере опцията за пари, за да получи еднократна сума на по-ниска стойност. За джакпота от $1,9 милиарда победителят може да избира между получаване Еквивалентни плащания от приблизително 63 милиона долара за 30 години Или обща парична стойност от около 929 милиона долара.

е огромно Powerball Джакпотът беше спечелен през януари 2016 г., като трима победители си разделиха награда, обявена на 1,586 милиарда долара. Всеки взе своя дял от паричната стойност, която добави до $983,5 милиона.

Да, това означава, че паричната стойност на настоящия „рекорден“ джакпот от $1,9 милиарда е по-малка от паричната стойност на $1,586 милиарда джакпот преди шест години. Можете да кажете благодаря Скорошни повишения на лихвените проценти от Федералния резерв За това противоречие.

Тегленията на Powerball се провеждат всеки понеделник, сряда и събота в 22:59 ч.

Powerball се играе за $2 на билет и играчите избират между пет бели топки с номера от 1 до 69 и една червена Powerball с номера от 1 до 26. Ако играч набере правилно и шестте числа, той печели най-големия джакпот.

Шансове за спечелване на джакпота чрез съпоставяне на всичките 5 числа и числото Powerball Един на 292,2 милиона.

Преди 2015 г. белите топки бяха номерирани от 1 до 59, а Powerballs бяха номерирани от 1 до 35. промяна Сега това означава комарджии Има повече шансове за спечелване на по-малки награди, но по-лоши шансове за спечелване на джакпота, което кара големите числа да растат до рекордни размери.

„Тази игра Powerball предоставя точно това, което нашите играчи искат“, каза президентът на продуктовия екип на Powerball Дрю Суитко в изявление преди тегленето в събота. „Виждаме история в създаването на този джакпот от $1,6 милиарда! И това, което е вълнуващо, е, че серия вече е създала милиони победители, като почти 100 играчи печелят награди на стойност $1 милион или повече.

READ  Най-добрият защитник на Атака със свободен агент Дерон Армстед подписа петгодишен договор с Маями Долфинс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.