Резултати от USFL, актуализации: резултати на живо, анализи за откриването на мачовете през уикенда в неделя

Чакането официално приключи, тъй като USFL стартира старта си в събота, 16 април. И то в сензационен стил, Не по-малко. Генералите от Ню Джърси дадоха на Бирмингам жребци да се борят в първия мач, но това не беше достатъчно, за да задържи конете в залива, тъй като жребците се обединиха, за да спечелят с 28-24 и отбелязаха 1 серия точно пред вратата. -0 Начало на сезона. Връщайки се в неделя, Хюстън залага на Michigan Panthers (обяд, NBC, fuboTV, опитайте го безплатно), 24 часа преди очаквания мач, както се вижда от USFL.

Philadelphia Stars и New Orleans Breakers USA Network, последвано от стрийминг в 16:00 часа fuboTV. Tripleheader Tampa Bay излъчва по FS1 в 20:00 с бикини и Pittsburgh Mowlers. fuboTV.

НФЛ се подготвя за драфта през 2022 г. в Лас Вегас и USFL се надява, че ще се превърне в важен етап в живота на футболните фенове, тези, които обичат Гридрон и тези, които не искат сезон оттогава за евентуална пролетна лига. Ако сте вие, затегнете колана и се пригответе за още едно диво каране на USFL тази вечер.

Също така поставете себе си в блога на живо по-долу за всички акценти и актуализации на действието!

READ  Брутална гореща вълна се насочва от Обединеното кралство и Франция към Централна Европа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.