Резултати от първичните избори в Южна Каролина и Мейн

20:00 ET е и избирателните секции приключват в 34-ия конгресен район на Мейн и Тексас.

Най-добрите състезания за гледане в Мейн: Надпреварата за 2-ри конгресен окръг на Мейн ще се превърне в едно от най-конкурентните надпревари за домакинства в общите избори през ноември.

Демократът Джаред Голдън в момента се кандидатира без съпротива на това място. Двама републиканци – бившите представители Брус Баликуин и Елизабет Карузо, собственик на малък бизнес – са на площада, за да го вземат през есента. Дистриктът гласува за Доналд Тръмп през 2020 г.

Джанет Милс, демократ на поста губернатор на Мейн, се бори без съпротива за кандидатурата на партията си, както и нейният предшественик, противоречивият републиканец Пол Лебез.

Важни неща, които трябва да знаете за специалните избори в Тексас: Гласоподаватели от 34-ия конгресен окръг на щата Решете кой ще заеме вакантното място След като депутатът от демократите Филемон Вела обяви оставката си през април, той по-рано заяви, че няма да се кандидатира за преизбиране.

Специалните избори за запълване на мандата от последните няколко месеца ще се проведат по старите райони на Тексас, а не по новите райони, гласувани от избирателите на първичните избори на 1 март.

Партиите консолидираха подкрепата си около двама кандидати – водещите републиканци одобриха Майра Флорес, която също е кандидат на Републиканската партия за преначертания район през ноември, докато Дан Санчес, демократ, сега има подкрепата на Висенте Гонзалес, представител, представляващ съседен 15-ти район. Той е кандидатът на демократите за окръг на 34-ия конгрес през ноември.

Това може да е една от най-добрите възможности за всяка партия да промени място на специални избори в този цикъл.

READ  Съобщения на живо: Войната на Русия в Украйна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.