Резултати на живо от Masters: Tigers Study Through Seven, плюс анализ и актуализации

дълг…Duck Mills / The New York Times

Последният ден от Мастърс мача на Тайгър Уудс през 2022 г., ден преди турнира, беше достатъчен, за да се отпуснем в първия кръг в четвъртък, когато целта беше да поиграем малко голф.

Имайки предвид това, Уудс изигра девет дупки с любимия си треньорски партньор, съседа от Флорида Джъстин Томас и Джъстин Томас, когото Уудс смята за свой по-малък брат, и Фред, който понякога служи като по-голям брат на Уудс.

62-годишната двойка, шампионът от Мастърс от 1992 г., видя малка промяна в поведението му, след като игра с него в тренировъчни кръгове по-рано през седмицата, но докато ситуацията продължаваше, отборът продължаваше да се смее.

„Той е малко по-сериозен; Той се готви да се търкаля“, каза двойката.“ В първия кръг на тренировка, който играх с него в понеделник, и двамата летяхме този ден и се смяхме толкова много. Той беше по-лек. Днес двамата с Джъстин бяха много сериозни. Подготвят се.

Феновете наредиха дупки, изиграни от отбора на Уудс в сряда, аплодирайки петкратния шампион на Мастърс Уудс на тийс и фарваерите и гледайки със страхопочитание как той тренира на различни места във всеки грийн.

Уудс, който беше по-спокоен в сряда от другите дни, които тренираше в Augusta National, каза, че двойката изглежда играе по-добре за клуба от всеки друг ден тази седмица. Въпреки това, десният крак на Уудс беше хирургично възстановен, причинявайки му малка болка.

READ  Победител на Belmont Stakes 2022: Мо Донегол печели 5/2 фаворит.

„Има болка, но той се е справял с нея и преди“, каза двойката. — Що се отнася до замаха му, мисля, че е малко по-остър и малко по-добър.

Двойката добави, че след ужасяващата автомобилна катастрофа на 23 февруари 2021 г. Уудс се завърна много бързо в Masters и той продължава да бъде изумен.

„Това е прекрасно нещо, искам да кажа, преди 14 месеца се тревожех за него всеки ден и крещях като бебе“, каза той. „Сега вие сте в двойка с него, той е силен. Той беше достатъчно успешен, за да играе този курс, и той играе този курс добре. Той знае какво да прави тук. Мисля, че е невероятен, че е тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.