Прочетете първия имейл на Илон Мъск до всички служители на Twitter

В първия си фирмен имейл до служителите на Twitter, новия собственик и изпълнителен директор Илон Мъск Той каза, че ще прекрати политиката на социалната мрежа „винаги да работим от вкъщи“. Сега, според имейл, получен от CNBC, Мъск иска служителите да бъдат в офиса на Twitter поне 40 часа седмично и планира лично да одобри всички алтернативни договорености.

Той също така предупреди служителите, че компанията няма да преживее икономическия спад без значителни приходи от абонаменти. Мъск иска да трансформира бизнеса на компанията, така че да генерира поне половината от приходите си от абонаменти и да не може повече да разчита на реклама. Но в имейл до служителите той каза, че все още очаква Twitter да генерира значителни приходи от рекламодателите.

Блумбърг Промените в политиката бяха съобщени по-рано.

Промените идват на фона на допълнителни оставки на ръководители на ниво C в Twitter, включително главния служител по информация и сигурност. Лия Киснър, Настоящите служители казаха пред CNBC.

В Twitter Киснър написа:

„Взех трудното решение да напусна Twitter. Имах възможността да работя с невероятни хора и съм много горд от екипите за поверителност, сигурност и ИТ и работата, която свършихме. Очаквам с нетърпение да разберем какво следва.“ Киснър също отбеляза: „Обичах тази работа и свършихме *много*, но ето ни тук.“

Политиката на Мъск за връщане в офиса за Twitter отразява тази, която той приложи по-рано тази година в своя производител на електрически превозни средства Tesla. Той каза на 31 май Тесла Те се наричат ​​служители Трябва да се върне в офиса за най-малко 40 часа седмично или да подаде оставка.

READ  Президентът на Обединеното кралство Куаси Квартенг оттегля намалението на 45 процента данъци

На някои служители на Tesla, които не можаха да се върнат веднага в офиса, беше казано, че могат да запазят работата си още няколко седмици, но тъй като не се съгласиха да се върнат веднага, им беше казано, че вместо това са уволнени.

Културата на работното място на Twitter е ярък контраст с електрическите автомобили на Мъск и компанията за устойчива енергия.

Съосновател и след това главен изпълнителен директор на Twitter Джак ДорсиМъск, който настояваше за придобиването на компанията, каза на служителите през май 2020 г Те могат да работят от вкъщи „завинаги“, което я прави една от първите компании, които въведоха такава дългосрочна политика за дистанционна работа. Ковид пандемията.

Много рекламодатели са спрели да харчат Twitter Докато Мъск и екипът му не демонстрират, че под тяхно ръководство социалната мрежа може ефективно да ограничава речта на омразата, онлайн тормоза, фалшивите акаунти и измамите.

Twitter не отговори веднага на искане за коментар.

Ето пълния имейл от Мъск до служителите на Twitter, преписан от CNBC.

Публикувано от: Илон Мъск [email removed]

Дата: 9 ноември 2022 г [time stamp removed]

Вземете: Група

Съжалявам, това е първият ми имейл до цялата компания, но няма начин да озахаря съобщението.

Честно казано, предстоящата икономическа картина за зависима от рекламата компания като нашата в предизвикателна икономическа среда е мрачна. Освен това 70% от нашите реклами са по-скоро специфични за марката, отколкото за ефективността, което ни прави двойно уязвими!

Ето защо беше приоритет да започнем да създаваме Twitter Blue Verified абонаменти през последните десет дни (огромен реквизит за екипа!).

READ  Тръмп съди комисията на 6 януари, за да блокира призовки за свидетелски показания и документи

Без значителни приходи от абонаменти, има голям шанс Twitter да не преживее предстоящия икономически спад. Изисква се половината от нашите приходи да бъдат абонамент.

Разбира се, ние все още разчитаме значително на рекламите, така че прекарвам време с нашите екипи за продажби и партньорства, за да се уверя, че Twitter продължава да се харесва на рекламодателите.

Това е космическата дискусия, която Робин, Йоел и аз имахме днес: [Link to Elon Q&A: Advertising & the Future removed]

Пътят напред е труден и ще изисква сериозна работа, за да успеете. Също така променяме политиката на Twitter, че отдалечената работа не е разрешена, освен ако няма конкретно изключение. Мениджърите ще ми изпратят списъци с изключения за преглед и одобрение.

От утре (четвъртък) всички ще бъдат в офиса поне 40 часа седмично. Очевидно е, че ако физически не можете да стигнете до офиса или имате важно лично задължение, отсъствието ви е разбираемо.

Очаквам с нетърпение да работя с вас, за да изведем Twitter на ново ниво. Потенциалът е наистина невероятен!

Благодаря,

Илон

ГЛЕДАЙТЕ: Twitter вече е компания на Илон Мъск — ето как експертите реагираха на новината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.