Прогнози на Belmont Stakes 2022, най-добри залагания: експертен избор за победа, място, събитие, Exacta, Trifecta, Superfecta

Няма на опашка Triple Crown, но все още има много вълнение пред акциите на Belmont 2022 в събота. Rich Strike се завръща на пистата, след като победи Дербито на Кентъки с 80-1 при далечен удар. Младият доброжелател пропусна залозите за бременност, защото треньорите искаха да го запазят в график, който ще отнеме четири до шест седмици между състезанията. Въпреки че Rich Strike не се състезава за Triple Crown, той ще получи повече внимание на Belmont Stakes 2022. Rich Strike се класира 7-2 в коефициентите на Belmont Stakes за 2022 г. Победителят на Peter Bon Stakes We The People (2-1) и победителят от Wood Memorial Мо Донегол (5-2) са сред фаворитите на Belmond Race 2022, докато Golden Glider и Skipplongstock 2022 Stakes са оградени полето 20-1 с далечни удари. Последният час за Белмонт 2022 е събота вечер в 18:44. Неща, които трябва да имате предвид, когато правите своя избор за 2022 Belmont Stakes, Помощта на малък експерт може да измине дълъг път.

2022 Belmont Stakes е 154-ият манш от състезанието, 111-ият в Belmont Park. Белмонт е най-старото и най-продължителното състезание Triple Crown, което е намерило своя дом в Belmont Park през 1905 г. и бяга пистата с дължина 1 1/2 мили от 1926 г. Belmont Stakes се нарича още „Тестът на шампионите“. „Защото полето е много по-малко от предишните две състезания Triple Crown и се състезават само най-добрите връщания на сезона. Джим Маклафлин и Еди Аркаро са печелившите жокеи в историята на Belmont Stakes, като всеки печели шест състезания. Джеймс Г. Роу старши Осем Белмонт от 1883 до 1913 г. Е успешен треньор с успех.

READ  Украйна призовава света да "покаже сила" след обстрела близо до атомната централа

Като се има предвид цялата история, има система за избор на коне, върху които да се съсредоточи в състезания exacta, trifecta и superfecta като Belmont Stakes, а двойката от експерти в спортната линия Демлинг знае какво е това. Той може да ви помогне Направете възможно най-добрите избори за 2022 Belmont Stakes.

Демлинг, който много години пише, говори и се състезава за състезания в света на конните надбягвания, влезе в Belmont Stakes 2022, докато не спечели състезанието през три от последните четири години. Той удари exacta, trifecta и superfecta с основно качество в Belmont Stakes миналата година. Преди две години Демлинг каза, че Dis the Law е класата на полето, а конят на Barclay Tag отиде за победа с 3 3/4 дължина. През 2018 г. той си партнира с Justify, Джаки Майк Смит и треньора Боб Бъферт, за да създаде история на конните надбягвания в Белмонт Парк. Заключение: Justify стана 13-ият носител на Triple Crown досега и всеки, който последва примера на Демлинг, получи парите.

Той излиза много нагоре през 2020 г.: в един момент той избра победителите в шест поредни състезания: Купата на Саудитска Арабия, Готъм Стейкс, Бунтовниците, Дербито на Луизиана, Дербито на Флорида и Белмонт Стейкс.

Демлинг се отличава в някои от най-големите конни надбягвания в света. Той отбеляза 10 от последните 14 двойки на Дерби-Оукс на Чърчил Таунс. Това означава, че той е имал билети с победители и в двете състезания, с изключение на четири пъти през последните 14 години. Когато победителят в Дербито в Кентъки спечели или претърпя тежка депресия, той беше наречен и един от деветте последни 18 победители в бременността, когато заби Breakness Trifecta тази година. Всеки, който го следва, е страхотен. Сега той споделя всичките си залози на Belmont за 2022 г. тук.

READ  Сега SpaceX изстрелва по 10 ракети към всяка от главния си конкурент

Най-добри експертни избори за Belmont Stakes за 2022 г

Ето актуализация за тези видове състезания от Джоди Демлинг от SportsLine:

Belmont Stakes Exacta: Изберете победителите на първо и второ място в правилния ред. $ 2 Exacta $ 15,00 изтеглени от акциите на Belmont 2021 с Essential Quality и Hot Rod Charlie.

Belmont Stakes Trifecta: Изберете фаворитите на първо, второ и трето място в правилния ред. $1 Trifteta получи $21,70 от акциите на Belmont за 2021 г. заедно с Essential Quality, Hot Rod Charlie и Rhombour.

Belmont Stakes Superfecta: Изберете фаворитите на първо, второ, трето и четвърто място в правилния ред. Акции на Belmont от $1 Superfecta 2021 с огромна възвръщаемост от $60,70 с основни рейтинги, Hot Rod Charlie, Rhombour и известен дневен ред.

Докато Демлинг не се съмнява в предпочитания статут на We The People (2-1) и Mo Donegal (5-2), той също така планира да държи билети за Creative Minister (6-1) и Nest (8-1). Като двуцифрен изостанал човек, той наистина може да подправи нещата. Можете да видите избора му тук.

Как да залагате 2022 Belmont Stakes

Demling има конкретни препоръки за заплатите Exacta, Trifecta и Superfecta, така че можете да покриете всичките си сайтове в Belmont Stakes 2022. Той ги споделя в SportsLine.

И така, кои коне взимате? И в какви комбинации? Посетете Sportsline, за да получите избора на Демлинг за състезанията Belmont Stocks Exacta, Trifecta и Superfecta през 2022 г..

2022 Белмонт залага на конфликти, поле, конкуренти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.