Прогнози за плейофите на MLB за 2022 г.: Избори за всеки кръг от следсезонната група

Следсезонът на Мейджър Лийг Бейзбол започва в петък с първото издание на серия с най-добри от три уайлдкард. Тази година турнирът включва повече отбори (12) в сравнение с предишни години в съответствие с разширяването на плейофите, заложено в новия колективен трудов договор. Първите двама поставени във всяка лига (Доджърс, Брейвс, Астрос и Янкис) получиха сбогом в първия кръг, докато останалите осем отбора влязоха през уикенда (Гардиънс-Рейс, Блу Джейс-Маринърс) в най-добра серия от три. , Cardinals-Phillies и Mets-Padres четири мача).

Оттам следсезонът придобива естествената си форма: серия от най-добри от пет дивизии в лигата; Best of Seven League Championship Series; След това най-доброто от седемте световни серии.

Ние от CBS Sports сме законово задължени да правим глупаци всеки октомври, като прогнозираме как ще се развият следващите няколко седмици. По-долу ще намерите прогнозите на нашия екип заедно с кратко обяснение за техните избори. (Служителите са дадени по азбучен ред.)

Скоба от RJ Anderson

CBS Sports

Селекцията на Световните серии: Измамници на Astros

Андерсън: Мисля, че Доджърс са най-добрият отбор в бейзбола. Това не им гарантира нищо в плейофите; С пет серии от игри в действие на моменти е много възможно те да бъдат повишени в Сериите на дивизията. В зависимост от това как преценявате такива неща, Astros имат сериозни аргументи за това да бъдат вторият или третият най-добър отбор в големите турнири. От тази гледна точка моята група е доста сигурна. Добавих една-две бръчки, за да облекча скуката. След месец ще е по-лошо.

Скоба от Майк Аксис

CBS Sports

Селекцията на Световните серии: Yankees над Braves

Печат: Извън сезона на странната пандемия през 2020 г. имаме повече отбори след сезона от всякога и все още имам Astros срещу Yankees (за трети път от шест години) и Braves срещу Dodgers (за трета поредна година) в LCS. Бейзболът намира начин. Доджърс бяха доста очевидно най-добрият отбор в бейзбола тази година, въпреки че мисля, че Астрос биха били по-добри за серия с кратък сезон, ако това има смисъл. Техният състав е богат с нападатели с нисък удар, те удрят за сила и могат да ви хвърлят ръка след ръка след сила. Също така ми е малко писнало да избирам Хюстън да участва в Световните серии всяка година, така че ще кажа, че това е годината, в която янките убиват дракона, а Арън Джъдж води Ню Йорк до шампионат. Сезонът на нечовечността.

Скоба от Кейт Фелдман

CBS Sports

Селекцията на Световните серии: Измамници на Astros

Фелдман: Вижте, знам, че Braves са непобедени от няколко месеца на този етап, но не мисля, че някой се справя по-добре от Dodgers. Кажете каквото искате за фалшивия шампионат от 60 игри на Алекс Вердуго; 2022 е истинска, тя е тук и това е Лос Анджелис, приятелю. Astros са наистина добри. Джъстин Верландер, Фрампер Валдес и Ланс Маккулърс са 1-2-3, а Хосе Алтуве все още е Хосе Алтуве. Но Фреди Фрийман измъква името си от калния сезон, Клейтън Кершоу добавя към автобиографията си на Залата на славата и о, хей, помните ли Тони Гонсолин и Дъстин Мей? Имат достатъчно хвърляне, за да спасят Крейг Кимбрел или двама. Така или иначе, победа на Доджърс би била добра за бейзбола. Искаме екипите да управляват заплати от 300 милиона долара. Искаме те да дават деветцифрени договори на най-добрите играчи, защото това прави вашия отбор велик.

Скоба от Дан Пери

CBS Sports

Селекцията на Световните серии: Astros над Доджърс

Бери: Мисля, че прогнозирането на резултати след сезона, особено сега, когато добавихме страхотно трето ниво, обикновено е глупава задача. Така че моята водеща философия е да приема относително здраве и да избера най-добрия отбор. Така че това направих. Като се има предвид начина, по който Braves се изравниха през последните месеци на сезона, не съм напълно уверен в превземането на Dodgers над тях, но мисля, че дълбочината на състава на LA може да е по-голям фактор, отколкото иначе. Не знам, човече.

Скоба от Стивън Пиянович

CBS Sports

Селекцията на Световните серии: Филис над Янкис

Пиянович: Да, тези Phillies са достатъчно странни, за да спечелят Световни серии или две загуби с уайлд кард серии. Но ето две неща, които трябва да знаете за моите избори:

  1. Живея във Филаделфия.
  2. Говорим за битки.

Скоба от Мат Снайдер

CBS Sports

Селекцията на Световните серии: Измамници на Blue Jays

Снайдер: Трябва да има някакво забавление, така че ще разбия групата от силни отбори, които видяхме през сезона с Blue Jays, и ще бягам с относителна изненада. Всъщност ги имах като шампиони от Световните серии в предсезона, така че това работи доста добре. Този път обаче не мога да се противопоставя на Доджърс. Обикновено не ги избирам, защото изглежда скучно да ходя с най-добрия отбор, но този път не можах да устоя, защото бяха толкова добри и не бяха наистина здрави или технически стреляха на всички цилиндри твърде много пъти. . Този отбор на Доджърс най-накрая проби през пълен сезон.

READ  Очаква се Доналд Тръмп да стартира президентската си кампания за 2024 г. във вторник вечерта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.