Последните новини на Тръмп днес: Бившият президент каза, че Мъск няма да купува „абсурдна цена“ в Twitter за подкрепа на Бенц Кембе

В речта си по икономика Байдън се подигра с Тръмп като „най-добрия крал на мака“

Докато кандидатът на Доналд Тръмп Дейвид Берту се бори да набере инерция на губернаторските първични избори в Грузия, Майк Пенс обявява, че ще дойде в щата, за да гласува за настоящия Браян Кемп – републиканец, който отказа да се подчини на настояването на г-н Тръмп. От Джо Байдън през 2020 г.

Междувременно избраната комисия, разследваща атаката срещу американската столица от 6 януари, даде суббонуси на четирима депутати от Републиканската партия, които са близки сътрудници на лидера на малцинството в Камарата на представителите Кевин Маккарти и Доналд Тръмп: представителите на Охайо Джим Джордан, Скот Пери от Пенсилвания и Анди Бъкс. На всеки беше дадена възможност да свидетелства доброволно.

И този Министерство на правосъдието Бившият президент сега е разследван Тръмп Или някой от неговите помощници е нарушил федералния закон, като е присвоил тайни документи, които се озовават в Мар-а-Лаго вместо в Националния архив в края на мандата му.

В петък бившият президент сподели някои мисли за плана на Илон Мъск да купи Twitter, заявявайки, че милиардерът няма да плати „нелепа цена“ за платформата, защото това са предимно „БОТове или спам акаунти“.

1652460919

Тръмп каза, че Илон Мъск няма да купи Twitter за такава „абсурдна цена“

Доналд Тръмп обяви, че ще спре да купува сайта си за 44 милиарда долара, след като милиардерът Илон Мъск обяви, че няма да купи Twitter „на толкова абсурдна цена“.

Шефът на Tesla казва, че „все още е решен“ да купи Twitter, но сделката е отложена, докато платформата събере повече информация за спам и фалшиви акаунти.

Г-н Мъск обеща да върне г-н Тръмп на сцената веднага щом влезе под негов контрол, но някогашният президент повдигна съмнения относно това, което се случва от време на време в публикация в собствения му истински социален сайт.

Оливър О’Конъл13 май 2022 17:55

1652459855

ICYMI: Pro-Trump Netflix може да ви попречи

Trump Media and Technology Group (TMTG) наема персонал за новото начинание. В реклама, публикувана в сряда, групата обяви, че услугата за стрийминг, наречена TMTG +, ще бъде „платформа за „голяма палатка“, която предлага широка гама от забавления, базирани на свободата на словото“.

Той добави: „В допълнение към сайта за социални медии Truth Social, нашият SVOD [Subscription Video on Demand] Операционната система TMTG + е интерфейсът за разнообразие от неписано, скриптирано и оригинално съдържание.

Шривастава Дасгупта това е твърде много.

Оливър О’Конъл13 май 2022 17:37

1652459168

Тръмп мисли за намерението на Илон Мъск да купи Twitter

Бившият президент Доналд Тръмп сподели някои мисли в собствения си сайт за социални медии Truth Social относно намерението на Илон Мъск да купи Twitter.

Той написа (Наистина?): „Илон Мъск няма да купи Twitter на толкова нелепа цена, особено след като осъзнава, че това е предимно компания, базирана на BOTS или спам акаунти. Фалшиви някого?“

Бившият президент продължи: „Докато се отървете от тях, ако можете дори да направите това, какво имате? Не много? Ако не беше нелепият хонорар за раздяла от милиарди долара, Илон вече щеше да идва дълго. Според мен, но истинската общност е много по-добра от Twitter и напълно експлодира, невероятно ангажирана!

Г-н Мъск по-рано каза, че ще позволи на г-н Тръмп да се върне в Туитър, който му беше забранен от 6 януари 2021 г. По-рано днес г-н Мъск оцени покупката на сайта за социални медии за микроблогове като „спряна“. Колко ботове и спам акаунти имаше в платформата.

Оливър О’Конъл13 май 2022 17:26

1652458535

Кевин Маккарти се изправя…

След като беше скандиран от избрана комисия на 6 януари, лидерът на малцинството в Камарата на представителите Кевин Маккарти изглежда има по-нисък профил от обикновено, докато прекарва деня си на Капитолийския хълм:

Андрю Нати13 май 2022 17:15

1652456735

Мъск настоява, че продажбите в Twitter все още са налице

Оттогава обаче той се опитва да успокои нещата:

Г-н Мъск повтори, че иска да възстанови акаунта на Доналд Тръмп в Twitter, въпреки че бившият президент (засега) каза, че иска собственият му сайт Truth да бъде в беда.

Андрю Нати13 май 2022 16:45

1652455005

Предложението на Линдзи Греъм от 6 януари, че Пита трябва да бъде президент, е „грешно“

Сенаторът от Южна Каролина Линдзи Греъм не беше доволен от последните аудиозаписи след бунтовете на 6 януари, като каза, че Доналд Тръмп е отговорен за събитията от деня и че Джо Байдън е „вероятно най-добрият човек“. Белия дом.

Сега г-н Греъм оттегли коментарите си Фокс Нюз Редактор Джеси Уотърс Той каза, че е „грешил“ за г-н Питън.

„Познавам Джо от 30 години. Той е добър човек, но е катастрофа като президент “, каза той. „Никой не се страхува от Джо Байдън в чужбина, а политиките му у дома се провалят.

Ерик Гарсия Историята е там.

Андрю Нати13 май 2022 16:16

1652452159

Бенц се разпада с Тръмп в надпреварата за губернатор на Джорджия

Дейвид Берду, привърженик на Доналд Тръмп в надпреварата за губернатор на Джорджия, не успя да хване действащия републиканец Браян Кембе. С гласуването на 24 май Кемп привлече своя поддръжник Майк Пенс.

Въпреки че г-н Пенс не е осъдил публично действията на г-н Тръмп след изборите през 2020 г., той постанови, че г-н Тръмп не може да бъде включен в бъдещия президентски билет. От своя страна г-н Пенс последва общонационален разговор за ангажимент и изяви в стил кампания, като повдигна някои спекулации, че може да се оттегли като президент, ако г-н Тръмп не се кандидатира или не се кандидатира.

Андрю Нати13 май 2022 15:29

1652450412

Доклад: Репортерът на Министерството на правосъдието под Тръмп извика телефонни записи

Беше разкрито, че по време на администрацията на Тръмп съдебната власт е предоставила сапона за телефонните записи на разследващ репортер, който разглежда политиката му за разделяне на семейството на границата със САЩ.

Джино споция Съобщението е.

Андрю Нати13 май 2022 15:00ч

1652448612

Hillbilly е „изненадан“ от крайния десен завой на режисьора Elegy JD Vance

Режисьор Рон Хауърд Широко забранена филмова адаптация Апалачският мемориал на JD Vance за културната дисфункция, Hillbilly EligДоналд Тръмп и крайнодесните политици сега казват, че той е изумен от топлотата на кандидата.

„Винаги съм знаел, че е консервативен, но [he] Порази ми се като много десен център, един вид умерен мислител “, каза режисьорът в интервю. Холивуд репортерФилмът, който той режисира, също отразява, че „той не иска да се движи в посока политика“.

По времето, когато неговата добре приета книга го издигна до национална известност, г-н Ванс беше неизбежен критик на Доналд Тръмп, предупреждавайки, че може да стане „Хитлер на Америка“ и го описвайки като политически еквивалент на смъртоносната дрога, унищожила животи . Районът, в който е израснал. Но по време на тазгодишните първични избори в Сената на Охайо г-н Ванс се превърна в радикален тръмпист и войнствена културна фигура.

Прочетете повече от това Ейб Ъшър По-долу.

Андрю Нати13 май 2022 14:30ч

1652446801

ICYMI: Адвокати, разследващи документите на Тръмп Мар-а-Лаго

Съдебната власт започна разследване как няколко кутии с официални документи на администрацията на Тръмп, някои от които бяха класифицирани, са отишли ​​в Мар-е-Лаго, вместо да бъдат законно прехвърлени в Националния архив.

Съгласно федералния закон всички записи, създадени по време на мандата на г-н Тръмп, трябва да са собственост на САЩ и да бъдат прехвърлени в архива до момента, в който той напусне поста на 20 януари 2021 г.

Кутиите с документи имаха за цел да определят как са транспортирани кутиите до Флорида, където те са отговорни за бокса, и дали някой знае за неправилно класифицирани предмети, изнесени от Белия дом. във Флорида, Според В Ню Йорк Таймс.

Андрю Файнбърг И Густав Гландер Имайте историята.

Андрю Нати13 май 2022 14:00ч

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.