Поп звездата Шакира и футболистът Жерар Пике се разделиха след 12 години

Според доклад Шакира намерила Джерард Биг да спи с друга жена.

Мадрид:

Колумбийската суперзвезда Шакира и защитникът на ФК Барселона Жерар Пике обявиха в събота, че ще наложат време в отношенията си от повече от десетилетие.

45-годишният автор на песни „Hips Don’t Lie“ е едно от най-големите имена в световната музикална индустрия и е продал над 60 милиона албума.

35-годишният испански футболист спечели Световното първенство през 2010 г. и Европейското първенство през 2012 г., както и трикратен носител на Шампионска лига с Барселона.

Двойката споделя двама сина и живеят заедно от много години в предградията на Барселона.

„Извиняваме се за евентуално причиненото неудобство.

Със смесица от латино и арабски ритми и рок влияния, трикратната носителка на Грами Шакира се превърна в една от най-големите звезди на Латинска Америка, печелейки огромни световни хитове като „Hips Don’t Lie“ и „Anytime, Anywhere“.

През 2020 г. той си партнира с Дженифър Лопес в полуфиналите на финала на NFL Super Bowl Championship в Маями, един от най-гледаните половинчасове по американската телевизия като цяло.

След като съдът в Барселона отхвърли жалбата на певицата, двойката обяви раздялата си седмица, след като испанските съдебни документи се обърнаха към Шакира, за да бъде съден в Испания за данъчни измами.

Испанската прокуратура обвини испанската данъчна служба в присвояване на 14,5 милиона евро (15,5 милиона долара) приходи между 2012 и 2014 г.

Казват, че той емигрира в Испания през 2011 г., когато връзката му с Пике стана публична, но поддържа официално данъчно пребиваване на Бахамите до 2015 г.

Адвокатите му казват, че той се е преместил на пълен работен ден в Испания едва през 2015 г., настоявайки, че „неговото поведение по данъчни въпроси винаги е безупречно във всички страни, където трябва да плаща данъци“.

READ  iPhone 14 ще бъде iPhone 13S: шедьовърът на Стив Джобс кулминира, но Apple изгражда своя Max

В интервю за АФП през 2019 г. Шакира каза, че временната загуба на гласа й преди две години е „най-мрачният момент в живота й“ и я е засегнала „дълбоко“.

След това той обиколи света през 2018 г., без да се налага да се подлага на операция по препоръка на лекарите.

(С изключение на заглавието, тази история не е редактирана от служителите на NDTV и публикувана от синдикатен канал.)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.