Популярният актьор и звезда в социалните мрежи Лесли Джордан почина на 67-годишна възрастCNN

Лесли Джордан, обичаният комик и актьор, работил по „Уил и Грейс“, почина, съобщи неговият агент.

Той е на 67 години.

„Днес светът щеше да е много по-мрачно място без любовта и светлината на Лесли Джордан. Той не само беше мегаталант и беше радост да се работи с него, но също така осигури емоционално убежище в много труден момент за нацията. син, брат, артист, комик, партньор, човешко същество за неговото великодушие и великодушие.“Единствената утеха, която човек може да има днес, е да знае, че е напуснал света в разгара на своя професионален и личен живот“, агентът за таланти на Джордан, Сарабет Шедийн, каза в изявление за CNN.

„Освен нейните таланти, дарбите на Лесли да носи радост на тези, до които се е докоснала, нейната способност да се свързва с хора от всички възрасти, нейната смиреност, нейната доброта и нейната сладост ще липсват много на всички“, каза нейният адвокат Ерик Фейг в изявление.

казаха източници на Los Angeles Times Джордан претърпя автомобилна катастрофа в Холивуд в понеделник сутринта. Говорител на полицията в Лос Анджелис потвърди пред CNN, че е имало фатален инцидент, но не разкри повече подробности.

В книгата от 2009 г. „Моето пътуване по розовия килим“ Джордан документира преместването си от Тенеси в Холивуд през 1982 г. Прочети книгата.

Актьорът е работил по телевизията в предавания като „The Fall Guy“, „Designing Women“ и „The People Next Door“.

Джордан Ърл създаде ролята на „Братчето“ Инграм в награждаваната драма „Sordid Lives“, която той повтори в независимата филмова адаптация от 2000 г.

Тя е любима на феновете заради повтарящата се роля на приятелката на Карън Бевърли Лесли в „Уил и Грейс“. Той също се появява в „Американска история на ужасите“ и „Готините деца“.

Неговата звезда блестеше още по-ярко в разгара на епидемията Когато присъствието й в социалните медии започна в Instagram, Спечели милиони последователи.

Лесли Джордан ACFC 08072020

Лесли Джордан говори за интернет славата с Андерсън Купър

Сцената също се превърна в място, където Джордан споделя своите борби, спомени и семейни истории (много за любимата му майка) през призмата на комедията.

Джордан говори с Андерсън Купър от CNN за миналото си с наркотиците и повече от 20 години трезвеност.

„Хората казват: „Как се изтрезнява, кой е най-добрият начин“, каза Джордан. „Да, 120 дни в затвора в Лос Анджелис. Това ще ви изтрезнее.“

В една публикация Джордан си спомни за ченге, което всъщност не искаше да бъде арестувано и му каза, че държат Робърт Дауни младши (който направи заглавия за няколко съприкосновения със закона десетилетия по-рано) в ареста и ще освободят Джордан. Дауни Джуниър е неговото легло.

„Пот А, килия 13, горно легло“, спомня си Джордан. „Чувствам се отговорен за по-голямата част от успеха на Робърт Дауни младши. Скъпа, дадох му легло.

Неговата Последна публикация в Instagram Той изпя песен с изпълнителя Дани Майрик в неделя.

READ  Актуализации на живо: войната на Русия в Украйна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.