Победителят в Супербоул Тони Чиракуса навършва 55 години и умира на 55 години

В съобщението на групата не се посочва причината или мястото на смъртта му.

„Семейство Сиракуза призовава всички да зачитат личния си живот в този труден момент“, казаха от организацията.

Преди да работи във Fox Sports от 2003 до 2015 г., Сиракуза имаше 12-годишна кариера като защитник с Индианаполис Голдс и Рейвънс, страничен анализатор от десетилетия в предаванията на мрежата за NFL.

„Това е трудно. Обичам Goose като брат“, каза бившата суперзвезда на Ravens Рей Луис. „От първия ден, когато се срещнахме, знаех, че животът е различен. Знаех, че той е някой, който ще промени живота ми завинаги. Той е човекът, който те кара да се чувстваш важен и специален. Никога не можеш да промениш това. Ти си такъв човек.

„На терена той беше последният състезател, който показа най-доброто от всички нас.“

Бившият бягащ бек Джамал Люис каза, че Сиракуза е един от най-скромните и забавни хора, които познава. Бяха съседи в съблекалнята за деня на мача.

„Той никога не се е притеснявал и се е радвал на живота“, каза Луис. „Когато имаше пеперуди в корема ми, той избухна от шеги и ме вдигна в същото време.“

На тренировъчния лагер Сиракуза се отличи в първия сезон на шоуто на HBO „Heart Knox“, което следва отбора на NFL. В една запомняща се сцена Той палав тесните краища на отбора, Запознайте се в ремарке, като блокирате вратата с маса и дъска. Звездата Шанън Шарп многократно се опита да отвори вратата, но беше заклещена вътре.

„Веднага щом разбрах, че сме заключени вътре, вече знаех кой го е направил“, каза Шарп пред ESPN през 2021 г. „Когато костюмите са изтеглени и нещата се случват, донякъде знаете кой ще направи това, това е Goose.“

В следващата глава, Подмяна на камиона на Sharp Goose За да си отмъсти от паркинга на войниците до хранителния магазин, Сиригуза накрая се извинява и обещава да не се закача с него в целия лагер. Ширакуза се съгласи – докато скръстиха палци.

Сиракуза се появява в четири епизода на „Семейство Сопрано“ в малката роля на Франки Кортес и участва във филма на Спайк Лий от 2002 г. „25-ти час“.

READ  Оплакванията от хаотичната мобилизация на Русия нарастват

При анализирането на игри за Fox, Сиракуза понякога е известна със своите луди костюми. На мач в Лондон той носеше боулер и черен паун. Носеше пуловер за елха за празнична игра.

Необичайният му стил на обявяване на страницата имаше както фенове, така и критици. През 2016 г. а Barstool е спортен писател Тя го нарече „най-небрежният страничен репортер на всички времена“.
Новината за смъртта на Сиракуза дойде само часове след като Гарваните я обявиха Външният полузащитник Джейлан Фъргюсън е мъртъв На 26 години. Не се съобщава за причина за смъртта. Балтимор създаде възможността Louisiana Tech в третия кръг през 2019 г. В 38 мача с отбора, започващи от 10, Фъргюсън имаше 67 борби и 4,5 чувала за три сезона.

„Това е много тъжен ден за Балтимор Рейвънс“, каза собственикът Стив Пичоти в изявление. „Оценяваме всички, които изразиха подкрепа за нашите играчи, треньори и щаб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.