Питсбърг Стийлърс QB Твен Хоскинс загива след сблъсък със самосвал

Куотърбек на Питсбърг Стийлърс Твен Хоскинс Той загина при катастрофа с самосвал, докато се разхождаше по магистрала в Южна Флорида в събота сутринта. Хоскинс беше на 24 години.

Лейтенант Индиана Миранда, говорителка на магистралния патрул във Флорида, потвърди катастрофата на междущатска магистрала 595, насочена на запад. Хоскинс беше обявен за мъртъв на мястото.

Миранда не каза защо Хоскинс е на магистралата. Катастрофата откъсна магистралата за няколко часа.

„Той вървеше по магистралата и беше ударен“, каза Миранда пред Асошиейтед прес.

Хаскинс тренира с други куотърбекове на Steelers, бегове и бели приемници в Южна Флорида.

„Съкрушен съм от смъртта на Твен Хоскинс и губя думи“, каза треньорът на Стийлърс Майк Томлин в изявление. „Той стана част от нашето семейство Стийлърс, когато дойде в Питсбърг и беше един от най-усърдните ни работници на терена и в нашата общност. Твен беше страхотен отборен играч, но страхотен приятел на много повече от това.

„Нашите мисли и молитви са с неговата съпруга Калабрия и цялото му семейство през този труден момент.“

След отличен сезон 2018 в щата Охайо, Хоскинс беше класиран общо 15 от командирите на Вашингтон до 2019 г.

Хоскинс прекара два бурни сезона с Вашингтон, преди да подпише с Питсбърг миналия сезон.

„Съкрушени сме да чуем трагичната новина за Твен Хоскинс-младши“, казаха в изявление Даниел и Таня Снайдер, собственици на командирите. „Той беше млад мъж с огромен потенциал със заразителна личност. Едно е да кажем, че сме с разбито сърце. Нашите сърца и молитви са с членовете на семейството на Твен и всички, които го познаваха и обичаха.“

READ  Русия нареди да се предадат украинските сили в Мариупол до неделя сутринта

„Твен беше талантлив млад мъж и имаше дълъг живот пред себе си“, каза треньорът на Commanders Рон Ривера в изявление. „Това е много тъжен момент. Честно казано изгубих думите. Знам, че ще му липсва толкова много. Ще говоря от името на другите в нашата група. Целият ни екип изпраща нашите сърдечни съболезнования, мисли и молитви до Хаскин. Това време за семейството.“

Хоскинс игра с Вашингтон в 15 мача за два сезона, като натрупа общ QBR от 29,4 – среден резултат за лигата от 63,5 по това време. Той хвърли 12 паса за тъчдаун за 14 прехващания.

Времето на Хоскинс във Вашингтон започна да става донякъде противоречиво, като скаути и треньори го настояваха да не направи равенство в 15-ия рунд – но Снайдер го хареса. Хоскинс, който игра три сезона в гимназията Bulls в Подомак, Мериленд, е голямо име на местно ниво.

Хоскинс започна седем мача през новата си година и първите четири мача през следващия сезон, но остана на резервната скамейка след поражение с 30-10 от Балтимор. Хоскинс беше освободен от Вашингтон по-късно същия сезон и мина без да иска отстъпка. Той подписа резервен/фючърсен договор с Питсбърг през януари 2021 г.

Хъскинс, който каза, че е смирен от решението, настоя, че Бен Ротлисбергер и самият той са готови да работят колкото могат. Мейсън Рудолф. Той направи списъка трети играч, но се облече само веднъж, като Ротлисбергер служи като резерва за равенството с Детройт, след като беше поставен в нощта преди да играе по протокола Covit-19.

В отговор на новината за смъртта на Хоскинс, Рудолф Просто туитира„Унищожени“.

READ  Тъй като шансовете за успех намаляват, Русия се опитва да се възстанови в Украйна

Полузащитник на Стийлърс DJ Watt Хоскинс си спомни, че е бил „вълнуван човек“.

Томлин и генералният мениджър Кевин Колбърт похвалиха Хоскинс за напредъка му от присъединяването му към отбора, а Стийлърс го подписаха през март като свободен агент, забранен за една година. Очакваше се да се състезава с Рудолф Мич Трубиски На място.

„Щастливи сме да видим какво може да предложи Твен от турнира, или той може да се превърне в титуляр“, каза Колбърт през януари.

Хоскинс спечели най-добрия си домейн в щата Охайо. J.T. прекара първите си два сезона. След като харчи зад Барет, Хоскинс спечели Джо Бъроу Началният куотърбек на Buckeyes влиза в сезон 2018-19.

Хоскинс подкрепи решението на обучителния щаб на щата Охайо. В допълнение към общо 28 училищни рекорда, Big Ten има рекорди за един сезон (4 831), пасове за тъчдаун (50) и общи ярдове за атака (4 939).

Рекордната година определи финалист на Hoskins Heisman Trophy и третия отбор на AP All-American.

„Загубата на Дуейн е извън трагедия и е много трудна за обработка“, каза настоящият треньор на щата Охайо Райън Дей, който беше треньор на ниво Хъскинс и главен треньор в Buckeyes през 2018 г. Публикувано в Twitter. „За тези, които го познаваха отблизо, той беше нещо повече от велик футболист. Той имаше гигантско сърце, застаряваща душа и заразителна усмивка. Общността на щата Охайо и цялото ни футболно шоу бяха с разбито сърце.“

READ  Маймуна: Първите възможни случаи са съобщени в Мисури, Индиана

В последната си игра като шайба, Хъскинс хвърли три тъчдауна и победа с 251-ярда Rose Bowl над Вашингтон.

„Държавният департамент по лека атлетика на Охайо е дълбоко натъжен да научи за смъртта на Туейн Хоскинс в събота сутринта“, се казва в изявление на училището. Докладвай. „Мислим за цялото семейство Хоскинс в този труден момент. Нашите молитви са със семейството и неговите настоящи и бивши съотборници, треньори, приятели и роднини.“

„Твен Хоскинс-младши е с разбито сърце от загубата“, каза бившият треньор на Бъкс Ърбан Майер. Туитиран събота. „Моите мисли и молитви са към неговото невероятно семейство. Един от най-добрите QB в историята на щата Охайо, но все пак най-добрият син, съотборник и приятел. Бог да благослови!!“

В този доклад е използвана информация от Джон Кийм от ESPN и Асошиейтед прес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.