Петима души загинаха при сблъсък на две лодки в Грузия

Властите в неделя откриха телата на трима души, изчезнали след като две лодки се сблъскаха в Джорджия ден по-рано, което увеличи броя на загиналите до пет. Бреговата охрана на САЩ съобщи, че още четирима са били спасени в събота.

Двама души бяха потвърдени за мъртви в събота, се казва в изявление на Министерството на природните ресурси на Джорджия.

Няколко агенции издирваха тримата изчезнали лица, използвайки „Sector Scan Sonar and Divers“, Georgia DNR. Тримата изчезнали хора бяха открити на 14 фута дълбочина във водата около 9 часа сутринта в неделя, „близо един до друг“, съобщи DNR в Джорджия.

Властите идентифицираха петимата убити мъже като Кристофър Дейвид Лефлър, 51 г. Лори Лин Лефлър, 50; Закари Джеймс Лефлър, 23; Нейтън Лефлър, 17; И Робърт Стивън Санси, 37 г.

DNR в Джорджия съобщи в неделя, че 45-годишният Марк Кристофър Стегел е бил арестуван за разходка с лодка под въздействието на алкохол.

Грузия DNR каза в изявление, че очевидци казаха, че „две лодки с централна конзола, превозващи девет пътници, са се сблъскали с шестима души на единия кораб и трима на другия, докато са пътували в противоположни посоки“.

Останалите четирима бяха спасени и откарани в местна болница с леки наранявания, съобщи ДНР на Грузия. Бреговата охрана каза, че един човек е в „добро състояние“. Няма друга информация за нараняванията им. Според видео, публикувано от бреговата охрана, мъж с нараняване на крака е трябвало да бъде изваден от водата с хеликоптер.

10:30 ч. „При сливането на Ричардсън Крийк и река Уилмингтън в окръг Садам на река Уилмингтън близо до дока на Центъра за диви животни на остров Отланд“, съобщи DNR на Джорджия. Бреговата охрана каза, че катастрофата е била съобщена от добър самарянин в 22:42 часа.

READ  Тайните служби идентифицираха изчезнали текстови съобщения на телефоните на 10 души

Бреговата охрана, DNR, морския патрул на окръг Шум, службите за спешна помощ за пожар и шум на Савана участват в търсенето на изчезналите лодки.

Грузия разследва катастрофата на DNR.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.