Патриоти срещу Беърс Резултат: Джъстин Фийлдс разваля завръщането на Бейли Чапе в състава, Чикаго „MNF“ се разстройва

Патриотите влязоха във „Футбол в понеделник вечер“ като фаворити с 8,5 точки пред Мечките, търсейки третата си поредна победа при завръщането на Мак Джоунс след отсъствие от три мача. Те си тръгнаха с най-доброто представяне в кариерата си от новобранеца Бейли Чапе и Джъстин Фийлдс, млада защита на Мечките в лицето на Бил Беличик. Въпреки влизането на Шапе, което за кратко запали публиката на Gillette Stadium с пасираща атака на Нова Англия, Фийлдс открадна шоуто като куотърбек, разстройвайки Чикаго с 33-14 в най-гледаното време.

Джоунс, който се завърна след високо изкълчване на глезена, дори не изкара четвърт и половина, преди Беличик да го хвърли от пейката след грозно прихващане през втората четвърт. Но енергията на Jappé започна вечерта му за Pats след последователни удари за отбелязване на голове. Нова Англия не влезе в надпреварата от 10-то място надолу до дълбочина в четвъртата четвърт и три обърквания – опипване на Джейкъби Майерс и тежки пресичания на Рокуан Смит и Кайл Гордън – позволиха на Мечките да отбележат. Наистина искам да бягам с успех.

Ето някои изводи от разстройването на Големите мечки в понеделник вечер:

Защо мечките спечелиха

Те най-накрая измислиха как да накарат Фийлдс да спечели. Подобно на Джайънтс с Даниел Джоунс, Чикаго позволи на младия си QB да се облегне на краката си, а повикващият свърши своята част с тежките докосвания на Дейвид Монтгомъри, предназначени да ускорят бързата атака. Халил Хърбърт. Междувременно той нанесе достатъчно удари надолу, включително решаващ късен за стегнатия край на полк. Гмет, за да държи Патриотите на нокти. Мечките, просто казано, са създадени да спечелят футбола от старата школа и в понеделник те оставят най-добрия си спортист – QB – да им помогне да направят точно това.

READ  Реал Мадрид победи Ливърпул и спечели Шампионската лига

Защитата на Мат Еберфлус също беше на крак през по-голямата част от нощта. Изборът на Jaquan Brisker, Mack Jones, наложи промяната на QB на New England и след първоначалната искра на Zappe, неговият отряд беше по същество елиминиран, тъй като мощният удар на Pats от Rhamondre Stevenson и Damien Harris комбинирани за 40 ярда. В затихващите минути на действие. Хедс-ъп ударът на Roquan Smith постави Jappe на четвърто място.

Защо патриотите загубиха

Извън първите две удари на Джапе, те не можеха да движат топката в какъвто и да е ритъм и не можеха да спрат, сякаш Джоунс стоеше с каска и чакаше колебливо обаждане, за да влезе отново в мача. Беърс трипълхедър домакински мач. Превключването на QB изглеждаше гениално в началото, като новобранецът Zappe го хвърли с увереност, а DeVande Parker играеше вместо младия сигнален играч. Но три и аута по-късно унищожиха единицата и в крайна сметка командата на Jappe от джоба почти изчезна; Лошите му избори унищожиха всякакъв шанс за завръщане. Не помогна, че линията не можа да проправи пътя за някаква сериозна скорост от Стивънсън или Харис през цялата нощ.

От защитна гледна точка, мрачната вечер на Патс беше може би още по-изненадваща. Въпреки повече удари от Матю Джудън (2,5 чувала), те нямаха отговор за задържането на Фийлдс, след като QB проби извън джоба. Техните действия оставаха малко да се желаят в червената зона с Монтгомъри и Хърбърт напред.

повратна точка

Изоставайки 17-14 само 1:32 преди края на първото полувреме, Патриотите имаха шанс да си върнат преднината от 39. Но след като Запе загуби ръката си от Майерс, Джъстин Джоунс остави топката на земята. Възстановен, за да даде на Чикаго бонус притежанието. След бърз полеви удар на Дарнел Муни, Мечките увеличиха преднината си преди полувремето с гол от игра и никога не погледнаха назад.

READ  Путин даде гражданство на Едуард Сноудън, който разкри подслушване от САЩ

Игра на играта

Фийлдс и Халил Хърбърт заслужават реквизит за координацията си око-ръка при TD с преминаване на екрана през трафика, но безопасността новобранец на Bears Jaquan Brisker показа сериозни скокове и ръце, като победи Мак Джоунс:

Какво следва

Мечките (3-4) влизат в двубой от седмица 8 с Каубоите (5-2), които победиха Лъвовете в първия мач на Дак Прескот в неделя. Междувременно Патриотите (3-4), които сега са в мазето на AFC East, ще се бият с Джетс (5-2) през седмица 7 за четвъртата си поредна победа над Бронкос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.