Оценки на запитвания на 6 януари – на живо: Тръмп подготвя комисия за Иванка за 2-ри ден

Лиз Чейни казва на републиканците, защитаващи бунтовниците: „Ако Тръмп изчезне, вашето презрение ще продължи“

Първото изслушване на комисията по избор на Камарата на представителите на Камарата на представителите на 6 януари приключи в четвъртък след двучасови показания след разкритията за бомбата, представени от депутатите Бени Томпсън и Лиз Чейни.

Бившият президент Доналд Тръмп изрази гнева си, след като комисията прочете откъси от интервюта с бившия му главен прокурор Бил Бар, дъщерята Иванка Тръмп и зетя Джаред Къшнър.

Г-н Тръмп нарече Бар „слаб“ и „страхлив“, след като Тръмп направи фалшиви твърдения за откраднатите избори в панела на Камарата на представителите като „бикове ***“.

Г-жа Тръмп, един от най-доверените съветници на баща си, каза, че не смята, че изборите през 2020 г. са фалшифицирани и оценява бара. Баща му възрази, че се е „отписал“ преди изборите през 2020 г. и отдава почит на Бару.

В своето встъпително изявление законодателят на GOP г-жа Чейни каза, че много от членовете на нейната партия са се извинили на г-н Тръмп за опита си да „промени изборите“: „Тази вечер казвам това на моите републикански колеги, които се защитават: те ще дойдат. Един ден Доналд Тръмп ще си отиде, но вашето презрение ще остане.“

За да гледате около 20 милиона американци, рейтинговото шоу – еквивалент на футболни зрители в неделя вечер. В този номер няма стрийминг услуги.

1655013632

ICYMI: Тръмп гневно отрече „обесяването на Майк Пенс“

Бивш президент Доналд Тръмп Той отговори на разкритията на комисията по избор на Камарата на представителите, разследваща безредиците в американската столица през януари, и се съгласи с бунтовниците. Вицепрезидент Майк Пенс Да бъде обесен.

Никога не съм казвал или не възнамерявам да кажа „Десете Майк Пенс“, каза г-н Тръмп в собствения си сайт за социални медии Truth Social. „Това е история, създадена от някой, който иска да стане звезда, или фалшиви новини!“

READ  Байдън казва, че изразява гнева си, но не е променил политиката си, когато Путин каза, че не може да остане на власт.

Прочетете цялата история на Ерик Гарсия тук:

Маруша Музафар12 юни 2022 07:00ч

1655011142

CYMI: Близо 20 милиона души са гледали изслушването на комисията в Prime Time на 6 януари, показват рейтингите

Според първоначалните оценки на Nielsen, близо 20 милиона души са гледали как комисията по избор на Камарата на представителите разследва първото разследване в праймтайм за бунтовете на Капитолия от 6 януари.

Всяка голяма мрежа проведе разследването, което започна между 20:00 EST и 22:00 EST. ABC спечели най-много хитове с 4,8 милиона зрители за излъчването си. Джеймс Голдстоун, бивш председател на ABC News, помага на екипа. NBC се нареди на второ място с 3,5 милиона зрители и CBS с 3,3 милиона зрители.

Прочетете цялата история тук:

Маруша Музафар12 юни 2022 06:19

1655006220

Кандидат от GOP: „Хитлер е лидерът, от който се нуждаем днес“

ICYMI: А Републиканската партия Кандидатът за Камарата попадна под критика за твърдения, че е бил похвален нацистка Талантът на президента Адолф Хитлер провокира „тълпата“ и каза „лидерът, от който се нуждаем днес“.

предприемач Карл Паладино Той направи противоречивите забележки, докато говори с Бъфало по нюйоркската радиостанция WBEN през февруари миналата година.

Греъм Маси12 юни 2022 04:57

1655003340

Тръмп нарича насилствената атака на Капитолия „най-голямото движение“ в американската история

ICYMI: Остават само часове до свикането на Лок Сабха на 6 януари, първото премиерско изслушване на избраната комисия, бившият президент Доналд Тръмп Твърди се, че е извършил насилствено нападение Капитолий Изпълнението от неговите поддръжници не беше „просто протест“, а всъщност „най-голямото движение“ в американската история.

Греъм Маси12 юни 2022 04:09

1655000580

Когато го попитаха на 6 януари, Ханити свирепо казва, че Тръмп е „добре“

Дългогодишен партньор Доналд Тръмп Бившият президент обяви по време на шоуто си, че е извън събитието, показвайки „добри“ сцени като бунтовници, които брутално атакуват членове на реда и атакуват през прозорци.

Това е въпреки факта, че депутатите в комисията ясно дадоха да се разбере по време на атаката, че бившият президент не е направил нищо, за да поддържа резерва на правоприлагащите органи в планината.

Греъм Маси12 юни 2022 03:23

1654996740

Какво предстои за групата на 6 януари?

ICYMI: Комисията на Камарата на представителите, разследваща нападението срещу Капитолия на 6 януари 2021 г., изготви план за разследване този месец за проверка на президента. Доналд ТръмпТой беше отговорен за мелето и щетите на служители на реда, членове на Конгреса и други, които присъстваха на деня.

Следващата фаза на процеса няма да се проведе в праймтайма, както беше в четвъртък, но депутатите ще говорят подробно за конкретни аспекти на въстанието.

Ето една моментна снимка на това, което казва екипът:

Греъм Маси12 юни 2022 02:19

1654992540

Доналд Тръмп младши стартира нова атака в социалните мрежи срещу Амбър Хърд

По време на напрегнато изслушване в праймтайма в четвъртък вечер, съставът на Камарата директно обвини бившия президент. Доналд Тръмп За въстанието през 2021 г. те казаха, че това е „заговор за опит“.

Г-н Тръмп-младши не се съсредоточи върху това, което се случва в разследването. Instagram „Вие вярвате ли на всички жени? Наистина ли? Всички ли са? Това е тъпото, което чух в Амбър.“

Греъм Маси12 юни 2022 01:09

1654990506

Екипът на Майк Пенс не успява да провери обвиненията на Тръмп за изборни измами, показва бележката

Правният екип на Майк Пенс не успя да потвърди нито едно от ключовите твърдения за изборната измама на Доналд Тръмп след поражението му от Джо Байдън, показва наскоро публикуван бележник.

READ  NASCAR Cup Series в Pocono Резултати: Дени Хамлин, Чейс Елиът печелят след дисквалифициране на Кайл Буш

Politico каза, че комисията на тогавашния вицепрезидент е проучила твърденията на г-н Тръмп, че е бил измамен да не е успял да спечели, преди да бъдат удостоверени изборните резултати, и че те са малки или подлежащи на проверка.

Греъм Маси12 юни 2022 00:35

1654988700

Съдията от Уисконсин намира следователя на изборите от Републиканската партия за обиден

ICYMI: А Уисконсин Съдията в петък намери следовател, нает от републиканците да разследва бившия президент Доналд ТръмпНеговата презрителна загуба във военновременната ситуация през 2020 г. се дължи на начина, по който офисът му отговори на искания за откриване на документи, свързани с разследването.

Решението срещу офиса, оглавявано от бившия съдия на Върховния съд на Уисконсин Майкъл Кейбълман, който за кратко е работил за Тръмп, дойде, след като Кейбълман се скара на съдията и отказа да отговаря на въпроси на свидетелската скамейка. Кейбълман не пожела да свидетелства, но съдията от окръг Дейн Франк Ремингтън му нареди да се яви.

Ремингтън не обяви незабавно присъдата в съда в петък, заявявайки, че ще я произнесе писмено.

Греъм Маси12 юни 2022 00:05

1654986726

Водещият на Newsmax Capitol понижи степента на полицая до „привлекателна блондинка“, омаловажавайки атаката

Водещият на десния канал Newsmax нарече полицай от Капитолия, който свидетелства на процеса на 6 януари, като „самогорд“ и „привлекателна блондинка“.

Грег Кели се подигра с официалния представител на Каролин Едуардс и каза, че единственото доказателство, което даде на групата, е, че е „паднал“ по време на насилствена атака от привърженици на Доналд Тръмп.

Греъм Маси11 юни 2022 23:32

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.