Опра Уинфри се среща с Елън Дедженерис в последните си изпълнения през уикенда

Опра Уинфри посети DeGeneres във вторник.

Уинфри каза, че е бил емоционален, когато си помисли за последните дни на собственото си дневно токшоу, което завърши през 2011 г.

„Бях малко емоционална зад кулисите, когато видях, че всичките ви служители се връщат. И казах на всички: „С остават още два дни, знам какво е и оценявам екипа ви за създаването на това шоу. Какво беше това за 19 години?“, каза. „Очевидно, вие сте пионер, но всички, които се върнаха, всъщност го приложиха. Наистина съм очарован: „Момчета, каква страхотна работа свършихте“.

Тя каза на DeGeneres: „Разплакана съм, защото видях вашия персонал наистина ме накара да почувствам какво е да имаш всички тези хора, които са станали твое семейство. Това е твоят дом. Той говореше със съпругата си през нощта и каза: „Знаеш ли, исках децата да завършат гимназия. Сега децата му завършват колеж.“

Той добави: „Това се случва с подобно събитие за изграждане на семейства заедно. Знаеш ли, знаеш, знаеш, това помага на всеки да бъде толкова добър, колкото си ти“.

Гостите, които се появяват в последния епизод в четвъртък, включват Дженифър Анистън, Били Елиш и P! Nk.

READ  17-годишно момиче с кучето си изплува от наводнения си дом, след като часове наред чакаше на покрива да бъде спасено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.