Номинации за наградите Тони за 2022 г.: Поточно предаване на живо и последните новини

дълг…Джон Дагарт за The New York Times

Мъж извади документа си за самоличност със снимка и го държеше в ръка, докато вървеше към театър Джералд Шонфелд на Бродуей. Да направя Вижте „Излезте навън“, но никой не го проверява. На семействата, които излъчват, за да гледат „Цар Лъв“, беше казано да извадят билетите си и да носят маски, но не се споменава за карти за ваксинация. И този правителството Неоново жълто бельо, използвано от патрулки извън „реката“, отиде при служителите по сигурността.

Повечето театри на Бродуей спряха да проверяват статуса на ваксинацията на домакините си миналата седмица за първи път, откакто отвориха отново миналото лято, облекчавайки протоколите за сигурност същата седмица. Увеличават се случаите на коронавирус Поставете Ню Йорк Високо ниво на риск.

Индустрията се надява, че премахването на опитите с ваксини в ресторанти, театри и други места в Ню Йорк ще направи посещението на театър по-привлекателно, а останалата част от поръчката за маски ще помогне да се запази безопасността на публиката. Хоспитализацията и смъртните случаи са ниски.

Докато някои домакини приветстваха промяната, други казаха, че е притеснително, че техните съквартиранти ще отидат в претъпкани театри без гаранция, че ще бъдат ваксинирани, и че много нестопански театри на Бродуей все още ще се нуждаят от доказателство за ваксинация.

44-годишната Лорън Брейлс, изпълнителен асистент в Hershey's, която пътуваше до Ню Йорк, за да види шоуто няколко пъти миналата зима, каза: „Не се чувствам в безопасност през последните няколко месеца, но той спря да планира. Лятото е спряло да планира. Обиколка на театъра, след като прочетох, че Бродуей е отказал поръчката си за ваксина.“ Очаквам с нетърпение да чуя следващата. .

READ  Конгресът казва, че командирите на Вашингтон Дон Снайдер може да са участвали в незаконно финансово поведение

Но Майкъл Андерсън, на 48 години, от Хъдсън, Ню Йорк, стоеше на опашка онзи ден, за да види „палача“ и каза, че смята, че тестовете за ваксина вече не са необходими, въпреки че вече имаха смисъл. „В този момент бях ваксиниран и насърчен“, каза той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.