Новини от Доналд Тръмп днес: Върховният съд защитава данъчните декларации на Тръмп, но вдига задържането на показанията на Линдзи Греъм в Джорджия

Доналд Тръмп казва, че Twitter е станал „по-скучен“, след като беше забранен

Доналд Тръмп издаде временна забрана в опит да блокира достъпа на Комисията по начините и средствата на Камарата на представителите до данъчни декларации, като главният съдия Джон Робъртс даде на комисията до четвъртък да отговори.

Г-н Тръмп се бори от години, за да попречи на групата да получи достъп до приходите, които той отдавна каза, че не може да разкрие, тъй като е под одит. Развитието идва като две отделни съдебни дела, включващи него, неговите финанси и неговия бизнес, които продължават в Ню Йорк.

Като по-малко добра новина за г-н Тръмп, Върховният съд също каза, че не може да попречи на сенатор Линдзи Греъм да даде показания пред голямо жури, разследващо опитите за фалшифициране на изборите в окръг Фултън, Джорджия, през 2020 г.

Междувременно Майк Пенс, в откъс от предстоящите си политически мемоари, описа ключова среща през 2020 г., включваща г-н Тръмп, Руди Джулиани и адвоката по екстремизма Сидни Пауъл – „ново дъно“ в усилията за импийчмънт на Джо, казва той. Байдън печели.

„Това беше ново най-ниско ниво, дори в офис, който е добре запознат с груби и безсмислени дискусии“, пише г-н Пенс за срещата, припомняйки, че оттам нещата „тръгнаха надолу“.

1667374800

Полицията на Капитолия: „Политически климат“ Законодателите се нуждаят от повече сигурност

президент на САЩ Столична полиция Той казва, че неговата агенция се нуждае от повече ресурси, за да засили сигурността Законодатели След бруталното нападение миналата седмица срещу съпруга на председателя Нанси Пелоси.

В изявление началникът на полицията в Капитолия Томас Мангър каза, че неговият отдел „се занимава с преглед“. Атака с чук срещу Пол Пелоси Дългогодишен лидер на демократите в Камарата на представителите, г-жа. Той е втори по ред за президентския пост, след като се твърди, че се е опитал да отвлече Пелоси.

Андрю Файнбърг Вашингтон, окръг Колумбия

Оливър О’Конъл2 ноември 2022 г. 07:40 ч

1667367600

Тръмп прогнозира, че Кание Уест ще бъде „добре“ и омаловажава неговия антисемитизъм

Говорейки с консервативна говореща радио личност и подкастър Крис Стигъл, бившият президент беше попитан за редица текущи събития и новинарски теми, включително междинните и междинните изпити. Илон МъскПридобиване на Twitter.

Коментарите на г-н Тръмп за опозорения рапър, чиито антисемитски забележки го накараха да бъде отбягван от много компании, с които си сътрудничи, бяха особено впечатлени.

Оливър О’Конъл2 ноември 2022 г. 05:40 ч

1667360442

Защо Маркъс Флауърс настоява, че Тръмп може да победи фаворитка Марджъри Тейлър Грийн

Войникът казва The IndependentЗащо Андрю Бънкомб може да стане първият демократ, представляващ 14-ия конгресен окръг на Джорджия от 30 години.

Оливър О’Конъл2 ноември 2022 г. 03:40 ч

1667356842

Оливър О’Конъл2 ноември 2022 г. 02:40 ч

1667353242

Бунтовникът, който каза, че е искал да застреля Нанси Пелоси „в мозъка“, ще бъде освободен на 6 януари

Бунтовник, който обяви във видеозапис, че ще убие председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, ако открие лидера на демократите по време на атаката на 6 януари в столицата на САЩ, ще бъде освободен от затвора тази седмица.

Дан Банкрофт беше осъден на 60 дни затвор и три години изпитателен срок за участието си в атаката на 6 януари.

Джон Боудън знае подробностите.

Оливър О’Конъл2 ноември 2022 г. 01:40 ч

1667349642

Дон младши изтри „опасно“ меме в Instagram, подиграващо се с нападението на Пол Пелоси

Доналд Тръмп младшиСамоопределилият се като „генерал във войните на паметта“ направи рядко изкривяване, когато изтри публикации в социалните медии, които открито се подиграваха на нападението срещу Пол Белсой.

Johanna Chisholm има подробности.

Оливър О’Конъл2 ноември 2022 г. 00:40 ч

1667346042

Върховният съд временно защитава данъчните декларации на Тръмп от комисията на Камарата на представителите

Съединени Американски щати върховен съд Временно забранен Комитет по начините и средствата на Дома От получаване на шест години Връщане на данъци От бившия президент Доналд Тръмп и фирми за недвижими имоти, кръстени на него, след искане на бившия президент за спешна ограничителна заповед по заповед от по-нисък съд, позволяваща достъп до документите.

Главният съдия издаде тази временна забрана Джон РобъртсКой разглежда обжалванията на решения на Апелативния съд на Съединените щати за окръг Колумбия.

Андрю Файнбърг Вашингтон, окръг Колумбия

Оливър О’Конъл1 ноември 2022 г. 23:40 ч

1667342442

ICYMI: Тръмп казва, че репортерите, които разкриха историята на Роу срещу Уейд, трябва да бъдат вкарани в затвора

Доналд Тръмп Изглежда смятат, че журналистите са изнесли новините от Върховния съд Роу срещу Уейд Човекът, който е издал тази информация, трябва да лежи в затвора, докато не се разбере.

Говорейки пред консервативния новинарски канал Salem Media Group, г-н Тръмп направи сензационен коментар. Роу срещу Уейд Присъдата беше „ужасно нещо“, което постави „нашите съдии в голяма опасност“.

Studi Mishra има историята.

Оливър О’Конъл1 ноември 2022 г. 22:40 ч

1667338842

Тръмп подкрепя кандидат в Сената, който казва, че децата в училище използват кутии за отпадъци

Бивш президент Доналд Тръмп Официално одобрен Ню Хемпшир Кандидатът за Сената на Републиканската партия наскоро разпространи широко развенчана измама за това, че децата са насърчавани да се облекчават в кофите за боклук в училище.

Андрю Файнбърг има история.

Оливър О’Конъл1 ноември 2022 г. 21:40 ч

1667335242

Изпитанието на Стражите на истината е най-новото: групата е похарчила 400 долара за Olive Garden след щурмуването на Капитолия.

В съдебните документи един присъстващ каза, че не си спомня много за ресторанта, освен че е „отдалечен“ и че сървърът е „болезнен за носене на маски“.

Оливър О’Конъл1 ноември 2022 г. 20:40 ч

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.