Награди Еми 2022: Как да гледате и още

Ето всичко, което трябва да знаете преди голямата вечер на телевизията.

домакин

Кенан Томпсън На живо от Microsoft Theatre в центъра на Лос Анджелис, тазгодишният домакин ще заеме централната сцена. Това е първият път, когато Томпсън е домакин на наградите „Еми“, но тя е номинирана шест пъти.

„Невероятно вълнуващо е да бъда част от тази невероятна вечер, в която почитаме най-доброто от телевизионната общност, и още по-добре е да го направим в NBC – моето дългогодишно телевизионно семейство“, каза Томпсън в изявление по време на нейния хостинг концерт. деклариран. „Както всички телевизионни фенове, нямам търпение да видя звездите от любимите си предавания.“

Номинирани

„до“ Той получи най-много номинации от всички сериали, включително една за най-добра драма, както и общо 25 номинации, включително номинациите за най-добра главна мъжка роля за Брайън Кокс и Джереми Стронг. „Мъртво ласо“ Той оглави категорията комедия с 20 номинации, включително една за най-добър комедиен сериал. Звездата Джейсън Судейкис е номиниран за най-добър актьор, докато Джуно Темпъл, Брет Голдщайн и Хана Уодингам са сред номинираните за поддържащи актьори. „Hacks“ и „Only Murders in the Building“ получиха по 17 номинации, завършвайки списъка с петте най-добри номинирани проекта. Кликнете върху Тук За пълен списък на номинираните.

Как да видите

Наградите Emmy ще бъдат излъчени по NBC в 20:00 ET, но също така ще бъдат предавани на живо по Hulu, YouTube TV и услугата за стрийминг на NBC Peacock.

Сандра Гонзалес от CNN допринесе за този доклад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.