Мичиган щат срещу. Резултат на Gonzaga: Актуализации на игрите на живо, Резултати от колежански баскетбол, днешните 25 най-добри акцента на NCAA

Първият колежански баскетболен мач, изигран на самолетоносач от десетилетие, започна в Сан Диего по красив начин, като Мичиган Стейт поведе с 38-31 пред номер 2 Гонзага. С температури от ниските до средата на 60-те градуса и ясно небе на борда на USS Abraham Lincoln, времето съдейства добре през първите 20 минути за 2022 Armed Forces Classic – Carrier Edition, играно в Деня на ветераните.

Мади Сисоко бе най-добрият за Спартанс с 10 точки и седем борби. След средно по 4,5 минути на мач през миналия сезон, юношата влезе в ролята на титуляр и накара звездата на Гонзага Дрю Тим и резервния център Ефтън Рийд да имат проблеми с фаула през първото полувреме.

Офанзивният ритъм беше друга история, тъй като и двата отбора се бореха с външна стрелба в непозната среда, като уцелиха 5 от 20 опита от 3 точки. Но спартанците завършиха полувремето, стреляйки 50% от пода и грабнаха най-голямата си преднина досега, когато Трей Холоман се насочи при падаване при зумера след асистенция за преход на Тайсън Уокър.

Дръжте го заключен тук за актуализации на живо, анализи и акценти през цялата вечер, докато Jacks и Spartans се борят на борда на USS Abraham Lincoln.

READ  Класация на British Open 2022: Предаване на живо, резултат на Тайгър Уудс, резултати за голф от днешния кръг 1 в Сейнт Андрюс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.