Маккарти призова за оставка на републикански депутат от Белози

Лидер на малцинството в Камарата Кевин МаккартиКевин Маккарти Маккарти е уверен, че ако републиканците спечелят отново, конгресът на Републиканската партия ще го направи председател: Камарата на Маккарти казва, че Камарата на Маккарти ще спечели контрола над Камарата: „Това няма да бъде мнозинство от пет места“ Нека Камарата приеме Междинна стратегия на GOP. (R-Калифорния) И говорител Нанси ПелосиNancy Fellowship The Hills Morning Report – напрежението на Джаксън ескалира, когато чува Ромни да казва на Dames да изпрати на Джаксън нов план за финансиране на правителството-19. (D-Калифорния) И двете реп. Джеф ФордънбериАдвокатите на Джефри (Джеф) Лейн Фортенбъри: Обвиненият законодател на Републиканската партия беше объркан, не излъга агенти на ФБР и положителни тестове за коронавируса. Републиканският губернатор на Небраска подкрепя основното предизвикателство срещу депутатите от Републиканската партия. (R-Neb.) Трябва да подаде оставка от Конгреса в светлината на факта, че е осъден за три престъпления, свързани с докладите му до ФБР за незаконни пропагандни приноси.

„Той имаше своя ден в съда. Ако иска да обжалва, мисля, че може да го направи като частен гражданин“, каза Маккарти на пресконференция от годишното заседание на републиканците във Флорида в петък.

Маккарти каза, че е изпратил SMS на Фортнбъри в четвъртък вечерта и планира да говори с него днес.

„Мисля, че някой е виновен, време е да си подадем оставката“, каза Маккарти.

Федерален арбитър в четвъртък Фортенбери беше признат за виновен Агенти, разследващи приноса от 30 000 долара в кампанията на нигерийския милиардер Гилбърт Сакури, са обвинени в две обвинения във фалшифициране и укриване на факти и даване на неверни изявления пред ФБР. Всяко престъпление се наказва с до пет години затвор.

READ  Зашеметяващи изображения на Юпитер от телескопа Джеймс Уеб на НАСА

„Присъдата на конгресмена Фортънбъри отразява нарушаване на общественото доверие и увереност в способността му да служи. Никой не е над закона“, каза Пелоси в изявление в петък.

Той каза, че Fortenberry планира да обжалва Селектор на Небраска.

Представител Анна ИшуAnna Georges EshooPfizer спира руските медицински експерименти, нова компания може да бъде успешна в ускоряването на биомедицинската наука за даряване на печалби от бизнеса в Русия (D-Calif.) Свидетелства от името на Fortenberry по време на процеса и похвали ролята му. Бивш представител. Трей ГоудиТрей ГоудиТрей Гауди си е поставил за цел да избегне стаята за идеологическо ехо с предаването на Fox News. (RS.C.) също свидетелства от името на Fortenberry.

Фордънбъри подаде оставка от поста си през октомври, след като беше обвинен.

Обичайно е членовете на Конгреса да подават оставка, след като бъдат обвинени. Съвсем наскоро бившият представител. Дънкан ХънтърДънкан Хънтър Тръмп отрича, че Гейтс му се е извинил за одеялото, намерил е приятели на въжетата, доверявайки се на републиканската партия (R-Calif.) Подаде оставка от Конгреса през 2020 г., след като се призна за виновен в злоупотреба със средства от кампанията. напр президент ТръмпОтбраната и националната сигурност на Доналд Тръмп – Байдън разговаря със съюзници в Европа Джини Томас изпраща речи на Марк Медоус, подчертавайки усилията за промяна на изборите: Законът за производството на отбрана няма да ни осигури сигурност на веригата за доставки. По-късно той прости на Хънтър.

Ако не подаде оставка, Fortenberry ще бъде изправен пред дисциплинарни мерки, включително официално изключване от Конгреса.

– Актуализирано в 12:49 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.