Майк Рицо обсъжда потенциалната сделка с Хуан Сото

Коментирайте

Когато генералният мениджър на Washington Nationals и президент на бейзболните операции Майк Ризо се появи по радиото на 106.7 The Fan в The Junkies в сряда сутринта, бейзболният свят слушаше по-внимателно от обикновено.

След по-малко от седмица крайният срок за търговия ще дойде и ще си отиде и дали Rizzo’s Nationals ще са търгували или не 23-годишния талант от поколението и ще разтърсят бейзболния свят. Всяка дума можеше да даде подсказка, някаква индикация по какъв път ще тръгнат той и националистите.

Въпреки че Рицо внимателно избягваше да предлага подобна прогноза, той даде да се разбере, че Националите могат да се опитат да използват сделка със Сото, за да натоварят с по-големи договори – една от линиите на търговски спекулации на Сото. Договорът на питчъра Патрик КорбинНе е част от плановете на организацията.

„Никога не сме се свързвали с отбор и не сме говорили за Хуан Сото и никога не сме свързвали договор с който и да е играч. Добавянето на лош договор няма да намали приходите на нито един играч. На този етап не сме в нашата система“, каза Рицо. „Искаме да извлечем максимума от всяка сделка, която правим. Така че със сигурност няма да се занимаваме с ничий договор, включително Хуан Сото или Джош Бел или нечий договор.

Защо името на Патрик Корбин се появява в търговските спекулации на Хуан Сото

Ако Nationals запазят този състав, което означава, че заинтересованите страни трябва да привлекат Сото далеч от Вашингтон с няколко топ перспективи или готови за голямата лига младежи, те не могат да смекчат загубата на перспектива, като просто дадат пари. Много малко отбори, ако има такива, имат достатъчно перспективи и млади играчи от голямата лига, за да направят такава сделка. Тези, които го правят, може да не чувстват необходимостта да го правят в този момент, ако изобщо го имат Нова група на собственост Soto го предлага отново тази зима.

READ  Съобщения на живо за избори в Австралия: Гласоподавателите решават съдбата на Скот Морисън

„Разговаряхме с много отбори с Хуан Сото и мисля, че има истински интерес към него“, каза Рицо, който отхвърли шансовете националите да разменят звездния аутфилдер.

„Ще кажа следното: Трябва да получим сделката, която искаме, която му дава шанс да стане шампионска организация, вместо да не го търгуваме“, каза Рицо. — Това е накратко.

Фактът, че Сото привлече вниманието през тазгодишния краен срок за търговия, беше резултат от вече скандално изтичане на информация: Преди седмица и половина Кен Розентал от Атлетикс съобщи, че Сото е отказал. В историята на лигата това би било 440 милиона долара гарантирани пари за 15 годиниИ националите трябва да обмислят да го разменят.

Имаше спекулации за източника на изтичането на информация, тъй като Сото беше видимо разстроен, след като информацията стана публична. Националите изнесоха ли подробности, показващи наличността на Сото?

„Изтичането на информация е много трудно. В тази епоха на социалните медии кой знае откъде идват определени неща. Това, което мога да ви кажа е, че определено не идва от мен, 100 процента сигурен, или от нашия офис. Това е всичко, което знам със сигурност“, каза Рицо. Имахме го преди седмици. Имахме достатъчно време да го изтече, ако искахме да изтече. Течовете никога не помагат на ситуацията. Беше разочароващо за мен.

Хуан Сото се чудеше дали Nats могат да го разменят. Трей Търнър познава чувството.

Рицо, който през юни Националите казаха на Юнгис, че няма да разменят СотоВашингтон каза, че вече публичната информация за преговорите е причинила проблеми.

„Това не ни помогна с нищо, което се опитвахме да направим. Не ни помогна да имаме добри отношения с Хуан, не ни помогна с какъвто и да било ливъридж в крайния срок за търговия“, каза Рицо. наистина не ни помогна. Бяхме наранени, когато излязоха подробностите.

READ  Янки срещу Прогноза за времето на Guardians: Дъждовна нощ в Ню Йорк забавя ALDS Game 5

Източникът все още е неясен. The Post потвърди подробности за дискусиите и Сото каза, че е разочарован, че са излезли, предполагайки, че не би наредил на никого в неговия лагер да ги направи публични. Преди Мача на звездите в Лос Анджелис той отговори Въпроси за бъдещето му С неговия агент Скот Борас титлата му в Home Run Derby беше засенчена от идеята, че Nationals може би обмислят безпрецедентна сделка за него. Той предположи, че не знае на какво да вярва в системата, тъй като ситуацията се е променила толкова драматично.

„Със знанието на неговия агент, ние му казахме, че сделката е отхвърлена и трябва да проучим всички наши възможности.“ Това е всичко, което казахме досега“, каза Рицо. „Нямаше да си върша работата, ако не проучих всички опции, които ни се предлагат в момента. Имаме добър вариант: имаме талантливия Хуан Сото за още два сезона и половина. Това е вариант А и това е добре. Но трябва да помислим и за варианти B и C.

„Моята работа е да направя тази компания отново абсолютен победител, както направихме от 2012 до 2019 г.“, добави Рицо. „Като пазител на този франчайз трябва да намеря начини да ни превърна в шампионска организация в дългосрочен план.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.