Магазините на Verizon в щата Вашингтон гласуват за присъединяване към съюза

Персоналът на Магазини на Verizon Линууд спечели профсъюзните избори в петък на север от Сиатъл в Еверет, превръщайки се в първия синдикален магазин на Verizon в страната извън Ню Йорк.

Почти консенсусната победа бележи последното в нарастващото работническо движение, което включва синдикализиране в цялата страна. Магазини Starbucks И първо Склад на Amazon Търговски съюз.

Вземете Fox Business, като щракнете тук

Daily Herald съобщава, че група работници и поддръжници са видели броя на гласовете, предавани в Zoom от Националния съвет по трудови отношения в петък на паркинга на магазин Everett Verizon.

Местоположение на дребно на Verizon Wireless (istock / iStock)

Тази победа ще даде на работниците правото да се договарят с Verizon относно заплащането и условията на труд. Остин Хич, служител на Verizon и организатор на синдикалната кампания, каза, че служителите искат увеличение на разходите за живот и повече контрол върху графиците си.

Според организатора на стачката от ETSY следващата стъпка е да се създаде съюз

„Наистина искаме да отбележим това, което вече имаме – имаме добри ползи и 401Ks, но Verizon ни отнема стоките правилно и искаме да спрем това“, каза той.

Работниците гласуваха да бъдат представени от Communications Workers of America, която има повече от 700 000 членове в цялата страна.

Тикер Сигурност Последно Промяна Промяна%
VZ Verizon Communications Inc. 53,83 -0,31 -0,57%

Verizon не отговори на искания за коментар от вестника.

Verizon заяви в документация до Комисията за ценни книжа и борси през февруари, че „зачита правата на нашите служители на синдикални и колективни договаряния, включително правото да се присъединяват или не към профсъюзи“.

Щракнете тук, за да прочетете повече за Fox Business

Стив Ю, търговски представител на два магазина на Verizon, дойде да отпразнува петък с колеги и поддръжници. U гласува за съюза от 22 години. Най-голямото му разочарование бяха промените, които Verizon направи в заплащането на комисионните на служителите.

„Не искаме повече да ни отвличат и не искаме да ни отвличат от бъдещи служители“, каза Ю.

READ  Апелативният съд в Ню Йорк постанови, че Тръмп, Иванка и Дон-младши трябва да се явят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.