Лола Фалуза се присъединява към BTS ‘J-Hope като хедлайнер

J-Hope от BTS беше добавен като заглавие за тази година Лолапалуса Фестивалът се провежда от 28 до 31 юли в Grand Park в Чикаго. Джей-Хоуп приключва фестивала в неделя, 31 юли, влизайки в историята като първият южнокорейски артист, който оглавява главната сцена на голям американски музикален фестивал.

Lollapalooza обяви също, че K-pop групата Tomorrow x Together е добавена към състава, за да отбележи дебюта им на техния американски фестивал в събота, 30 юли.

„Радвам се, че се присъединявам към семейството на J-Hope и Tomorrow x Lollipop“, каза в изявление Пери Фарел, основател на Lollipop. „Тези артисти получиха страхотни награди в общуването. Глобалната им публика говори различни езици, но те проявяват силен интерес към музиката си. Lolla е място, където всички музикални жанрове живеят в хармония. Много се радваме да ги получим на тазгодишното издание фестивал, суперзвездите на световното събитие на K-Pop.

J-Hope, Metallica, Dua Lipa, J. Заедно с колегите си Коул и Грийн Дей, Кайго, Биг Шон, Жасмин Съливан, Дон Толивър, Чарли XXX, Idols, Turnstyle и много други. . Фестивалът наскоро публикува пълен списък с определени часове за своя фестивал Twitter Страница.

Комбинации от J-Hope и Tomorrow x Together, Doja Gate отмени някои от летните си фестивални концерти поради заболявания на гърлото, включително Lola Fallsa и неговото турне Run with the Weekends. Певицата обясни отсъствието си в Twitter на 20 май, потвърждавайки, че Дансил е подложена на операция и качи бележка, в която казва, че има нужда от време, за да се излекува.

Миналата година Lollipop също се проведе в Grand Park и отбеляза първия голям фестивал, който се завърна след спирането на епидемията.

READ  Серина и Винъс Уилямс отпаднаха от мача на двойки на Чешката република на турнира по тенис на US Open

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.