Лейкърс преместват Ръсел Уестбрук на пейката след старт 0-4

The Лос Анджелис Лейкърс се променят Ръсел Уестбрук 47 милиона долара като шести мъж.

Той влезе от резервната скамейка в мача в петък срещу често критикувания пойнтгард на Лейкърс Минесота Тимбъруулвс И ще продължи да го прави в бъдеще, според ESPN’ Адриан Войнаровски. Лейкърс не са го стартирали от Антъни Дейвис Изключен петък с болки в кръставърви с Трой Браун младши вместо

Тогава дойде решението Начало 0-4 за ЛейкърсВъпреки че Уестбрук отпадна с контузия на подколянното сухожилие при последната им загуба, неуспех със 110-99 Денвър Нъгетс В сряда. Дори когато Уестбрук е на корта, той не оправдава статута си на титуляр, тъй като има средно високи в кариерата си 28,9 процента от игра (8,3 процента от дълбочина) и асистенция на мач и притежание на топката. .

Серията на Уестбрук от 1007 поредни старта е третата най-дълга активна серия в НБА, според ESPN. По-дълги серии от тези на Уестбрук принадлежат на Крис Пол и съотборниците на Уестбрук, Леброн Джеймс.

Твърди се, че Лос Анджелис Джеймс, Дейвис, е тренирал в ранните пет. Дамян Джоунс, Патрик Бевърли и Lonnie Walker IV в петъчната стрелба, масивен състав, целящ да се изправи срещу дуото на големия човек на Timberwolves. Градове на Карл-Антъни И Руди Гобер.

Ръсел Уестбрук не изглеждаше щастлив последния път, когато влезе от пейката на Лейкърс. (AP Photo/Abbie Parr)

Ръсел Уестбрук казва, че излизането от пейката на Лейкърс е наранило подколянното му сухожилие в началото на сезона

Уестбрук вече ни даде силен намек, че не е фен на влизането от пейката.

Лейкърс внедриха системата по време на следсезонното си състезание по-рано този месец, което доведе до напускането на Уестбрук от играта с контузия на бедрото. След края на играта, Той каза, че различните подготовки за влизане от пейката са го изхвърлили:

„Разбира се. Правя това от 14 години подред“, каза Уестбрук. „Честно казано, не знаех какво да правя в предишния мач, просто се опитах да остана топъл и спокоен.

„Почувствах нещо, но не съм сигурен какво беше. Няма да го рискувам в мач от сезона. Но определено не е нещо, с което съм свикнал. Не е достатъчно горещо. Това е нещо, с което не съм свикнал.

Старши треньорът на Лейкърс Дарвин Хам и Уестбрук обсъждат идеята да влязат от пейката Треньорът каза, че са се разбрали. Дали ще успеят да направят споразумението, сега зависи от Уестбрук.

READ  Blackhawks Business Marc-André Fleury to Wild: Източници

Намирането на начин за продуктивно използване на Уестбрук е приоритет №1, откакто Хам пое Франк Фогел. Твърди се, че е уволнен поради невъзможност да го направи. Отказът да започне Уестбрук е по-смел ход от всичко, което Лейкърс са правили преди, но е необходим голям обрат, за да не се чувства дъмпинговата търговия като случайност. Това не решава всичко за Лос Анджелис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.