Леа Микеле ще участва във „Funny Girl“ след напускането на Бени Фелдщайн

Актрисата Леа Микеле ще поеме ролята на Фани Прайс във възраждането на „Funny Girl“ на Бродуей в началото на септември, съобщи шоуто в понеделник след Бени Фелдщайн. Внезапно съобщение Че ще напусне ролята по-рано от очакваното.

Фелдщайн написа в публикация в Instagram в неделя вечерта, че неговата „мечта“ като Прайс, с участието на „Глупостите на Зигфелд“, ще приключи на 31 юли вместо предварително обявената дата 25 септември. , Фелдщайн, чието изпълнение в ролята получи хладни отзиви, написа Той щеше да напусне мюзикъла рано, тъй като продукцията „реши да отведе шоуто в друга посока“.

Шоуто бързо сигнализира, че неговият наследник чака своето време и в понеделник беше обявено, че Майкъл, който участва в оригиналната бродуейска продукция на „Пролетно пробуждане“ и е най-известен с главната си роля в телевизионното шоу „Glee“ ” — септ. Той ще направи своя дебют в ролята на 6-ти.

Дотогава актрисата Джули Бенко, която играеше дубльора на Фелдщайн Брайс, ще се намеси. Според новото споразумение Бенко ще играе ролята веднъж седмично в четвъртък, след като Майкъл поеме.

В публикация в Instagram след разгласяването на новината Майкъл написа: „Недостатъкът е сбъдната мечта. За мен е голяма чест да се върна на Бродуей в ролята на Фани Прайс с този прекрасен актьорски състав и продукция.

Шоуто обяви също, че актрисата Това Фелдшух, която участва в оригиналната бродуейска продукция на „Yentl“, ще поеме ролята на грижовната майка на Брайс, която в момента се играе от Джейн Линч. По-рано шоуто обяви, че Линч ще напусне след 25 септември, но новото съобщение идва седмици преди нейното заминаване. Този график означава, че Майкъл и Линч, които бяха колеги в „Glee“, няма да участват заедно.

READ  Демократите поемат контрола над Сената на САЩ с победа в Невада

шоу, след като Барбра Стрейзънд изигра ролята на Прайс в оригиналната продукция от 1964 г Бродуей е избягвал съживления в продължение на десетилетияТъй като сравненията със звездното представяне на Стрейзънд изглеждаха трудни за избягване.

Не е тайна, че Мишел – която започна всяка глава от мемоарите си от 2014 г. „Брюнетка амбиция“ с цитат на Стрейзънд или Прайс – се интересуваше от ролята. Централната сюжетна линия на неговия герой в „Glee“ включваше ролята на Брайс, жестокия капитан на гимназиалния клуб на радостта, върху който се базира шоуто, давайки на Майкъл шанса да пее песни като „People“ и „I’m the Greatest Star.“ по време на серия.

Съавторът на „Glee“ Райън Мърфи, който беше придобил правата за „Funny Girl“, смяташе, че героят на Мишел ще се яви на прослушване за ролята в телевизионния сериал и може би Мишел ще участва в шоуто в реалния живот. През 2017 г външен вид В токшоуто на Анди Коен Мишел каза, че обмисля да си сътрудничи в продукция на Бродуей след края на „Glee“, но каза, че се чувства прекалено рано, защото е изпълнила толкова много песни в телевизионното шоу.

„Но чувствам, че съм готов да го направя сега, така че можем да го направим скоро“, каза той в шоуто.

Тази мечта не се сбъдна – досега.

Майкъл е на 8, когато тя дебютира на Бродуей като младата Козет в „Клетниците“, но се фокусира основно върху телевизията повече от десетилетие. Мишел пя на наградите Тони миналия месец Изпълнение на обединението С останалата част от оригиналния актьорски състав на „Пролетно пробуждане“.

READ  Висши служители на САЩ в Обединените арабски емирства след смъртта на лидера Харис, Блинген | Новини

През 2020 г. компанията за комплекти за хранене HelloFresh прекрати партньорството си с Майкъл, след като бившата колежка от актьорския състав на „Glee“, Саманта Мари Уеър, Блек, написа в Туитър, че Майкъл е отговорен за „шокиращи микроагресии“. Публикувано от Майкъл Извинение В Instagram Уеър каза, че не си спомня конкретен коментар, който е написала, но каза, че отразява миналото си поведение. „Независимо дали съм била възприемана като безчувствена или неподходяща на моменти поради моята привилегирована позиция и гледна точка, или това беше моята незрялост и ненужно неудобство, извинявам се за поведението си и болката, която причиних“, написа тя.

Настоящата продукция на „Смешно момиче“, която стартира през април в театър „Август Уилсън“, се радва на силни продажби на билети, средно $1,2 милиона всяка седмица през пълните 14 седмици от премиерата. Единствената номинация на шоуто на наградите Тони миналия месец беше за ролята на Джаред Граймс като приятеля на Прайс, Еди Райън, изключителен танцьор, който помага за издигането на Прайс в шоубизнеса.

Граймс ще продължи да изпълнява ролята си, както и Рамин Каримлу, който изигра нежната любов на Прайс, Ник Орнстейн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.