Къде да намерите NVIDIA GeForce RTX 4090 предварителни поръчки и наличност – доклад на живо

Куп Американски търговци на дребно вече са изпратили всички (или повечето) от предварителните си поръчки, докато други все още чакат да пуснат всичко, което имат. Вижте какво можете да купите в момента на писане.

(Кредит за изображение: бъдеще)

Хората в Обединеното кралство трябва да го проверят Купувач За различни модели RTX 4090. В момента те са посочени като „очаквайте скоро“, но се очаква това да се промени с всеки изминал ден. Ето какво предлага ebuyer.

Намерихме няколко обяви в B&H за хора в САЩ! Повечето все още са в състояние „Уведомяване, когато е налично“, но някои са преминали към налична предварителна поръчка. Вижте всички функции, които B&H може да предложи тук.

(Кредит за изображение: бъдеще)

Ако сте в Обединеното кралство, в момента има двама търговци на дребно, които съхраняват RTX 4090:

Овърклокъри Великобритания

Рентгенов

Следва Best Buy! Ето всички обяви за мощния RTX 4090:

READ  Криси Тейгън обявява, че тя и Джон Леджънд очакват още едно дете

Някои вече са разпродадени, така че действайте бързо, ако искате да си осигурите RTX 4090!

NVIDIA RTX 4090 вече е официално достъпна! Nvidia съобщи в Twitter Наличност на водещата графична карта RTX 40. За да започнем нещата, открихме безброй директни списъци на графични карти NVIDIA RTX 4090 в Newegg:

Така че сега очакваме акциите да бъдат онлайн в рамките на 90 минути, но все още не е потвърдено. Нашият съвет е, ако желаете да пазарувате от някой от горните магазини, пригответе всичко останало.

Ако можете да получите RTX 4090, уверете се, че данните ви за плащане и доставка вече са въведени във вашия акаунт, за да направите транзакцията бърза и лесна.

Виждали сме много сайтове на търговци на дребно да се борят и да се сриват по време на стартиращи събития като това, така че колкото по-малко време отделяте за въвеждане на информация и зареждане на нови екрани, толкова по-добре. Ако напоследък сте избрали GPU или конзола от следващо поколение, вероятно сте запознати с това, за което говорим тук.

Или това, или ще бъде лесно, защото никой не може да си позволи GPU за $1600 в момента!

Днес Nvidia представя мощната графична карта GeForce RTX 4090. По-голям от серията Xbox. Цената, която започва от $1,599 MSRP, също може да се счита за висока, но производителността на NVIDIA предполага, че тази графична карта може да се използва за стабилни (и приятни) 8K игри.

Имахме някои сериозни проблеми с графичните карти през последните години, но този нов водещ графичен процесор става още по-добър след късното му представяне. Тук, в този блог на живо, ще намерите принос от старши редактори Гейл Хънт и Ричард Едмъндс и друг персонал на Windows Central, докато отразяваме изданието.

READ  Поп звездата Шакира и футболистът Жерар Пике се разделиха след 12 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.