Куентин Тарантино отрича твърденията, че Кание е откраднал сюжета на „Django Unchained“ – краен срок

Куентин Тарантино Направо запис Кание УестРежисьорът твърди, че е откраднал идеята за сюжета на своя филм, спечелил Оскар Джанго без окови.

запад Той отправи искането в интервю С Пиърс Морган по-рано тази седмица Морган каза на Тарантино за подобна идея за пристрастяване, когато двамата се срещнаха, за да говорят за рапъра през 2005 г. Златотърсач Музикален клип.

„Няма истина, че Кание Уест е дошъл с идеята Джанго. И тогава той ми каза това и аз казах: „Хей, уау, това е наистина страхотна идея, ще взема идеята на Кание и ще я направя. Джанго без окови Извън това.“ Е, това не се случи“, каза Тарантино на Кимел.

Тарантино призна: „Той е [West] Направих Има идея за клип и мисля, че е за клип Златотърсач Видео, той ще бъде роб. Цялата работа е история за роб, където той е роб и пее „Златотърсач“. Беше много забавно. Беше много забавна идея.

Kimmel, „A Funny Slave Video?“

„Беше ирония“, поясни Тарантино. „Това е като голям мюзикъл. Тоест този дрипав роб не жали с него и прави всичко. Тогава това беше част от отблъскването.

В крайна сметка музикалният видеоклип към „Gold Digger“ не вървеше с идеята, която Уест каза, че има. Джанго без окови Ревизионистичен уестърн от 2012 г. за освободен роб (Фокс), който се обединява с ловец на глави (Кристоф Валц), за да освободи жена си от робство.

Можете да гледате интервюто на Тарантино с Кимел по-горе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.