Кристиано Роналдо разкрива, че е бил „изненадан“, когато Манчестър Сити се е опитал да го подпише

Звезда на Португалия и Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо Той беше близо до подписване с горчивия съперник Манчестър Сити миналата година, но бившият мениджър сър Алекс Фъргюсън помоли да не го прави. Роналдо Фъргюсън убеди бившия играч да се присъедини отново към Юнайтед, след като се оттегли през 2013 г., след като не успя да спечели титлата в лигата. Роналдо се върна в Юнайтед от Ювентус, като подписа двугодишен договор. По време на първия си период с клуба Роналдо спечели осем големи трофея, включително три във Висшата лига и един триумф в Шампионската лига.

„Ами, честно казано, беше близо… за това говореше тя [about] Много и [Manchester City manager Pep] Мисля, че се опитаха много да ме хванат, каза Гуардиола преди две седмици. Роналдо каза, че Пиърс Морган не е цензуриран.

Роналдо каза, че е бил „изненадан“, след като научил, че Манчестър Сити се е опитал да го подпише, цитирайки намесата на Фъргюсън като причина да се присъедини отново към клуба.

„Но знаете, моята история [was] В Манчестър Юнайтед вашето сърце, вашата страст… правят разликата. И разбира се, същото, сър Алекс Фъргюсън. Бях изненадан.. но това беше съзнателно решение. Защото сърцето говори и в този момент то говори по-силно. Мисля, че това е важно. Това е разликата в този момент, но не мога да бъда лоялен, ако искам, не бих казал, че Манчестър Сити не е близо“, каза Роналдо.

Роналдо добави, че не съжалява, че се върна в Манчестър Юнайтед.

„Говорих с него [Ferguson]… Той ми каза: „Няма начин да дойдеш в Манчестър Сити.“ Казах: „Добре, шефе“. Така че взех решенията и това беше добро решение“, добави той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.