Конгресът казва, че командирите на Вашингтон Дон Снайдер може да са участвали в незаконно финансово поведение

Последва спор Вашингтон командири И собственикът Дан Снайдер каза, че през последните няколко сезона сега натискът може да се засили. Преди две седмици, Игра преди офиса Съобщава се, че командирите може да са използвали „две книги“, които предоставят финансова информация и записи, които предоставят различни сметки за финансовото състояние на собственика. Сега излязоха доказателства в подкрепа на твърдението.

Според писмото от 20 страници Изпратено от комисията по надзор и реформа на Камарата на представителите до Федералната търговска комисия, Снайдер и командири. Това включва командири, които удържат повече от 5 милиона долара подлежащи на възстановяване депозити от притежателите на абонаментни билети. В писмото се казва още, че Вашингтон е скрил пари, които да бъдат споделени между собствениците на NFL.

Джейсън Фридман, който е бил вицепрезидент по продажбите и обслужването на клиенти за командири в продължение на 24 години, направи обвиненията. Твърди се, че Фридман е дал сметка на група, подредена с по-ранен доклад от Front Office Sports, чийто собственик има „два комплекта книги“, единият от които включва ниски приходи от билети. Твърди се, че те са поддържани от бившия финансов директор Стивън Чой и друг служител.

В писмото се твърди, че Вашингтон неправомерно е поискал приходи от събития като футболната игра на колежа ВМС-Нотр Дам и концерта на Кени Чесни във FedExfield. Фридман каза на екипа, че над $ 162 000 са били „неправилно обработени“ от Navy-Notre Dame Game от билети за игра на Commanders NFL. Парите за тези събития няма да бъдат част от пакета на НФЛ, а парите, налични чрез тази система, са известни на местно ниво като „сок“. Приходите от билети трябва да се споделят между 32 NFL групи, като 40% се депозират във фондовете на групата за посещаемост.

READ  Горски пожари в Северна Калифорния изгарят домове и причиняват наранявания

Вашингтон предостави документация на екипа на Фридман за определени места, които подлежат на удържане на гаранционни депозити от клиенти, закупили абонаментни билети. По-рано командирите отрекоха да е имало финансови злоупотреби.

„Комитетът категорично отхвърля всякакви предположения за каквито и да било финансови нарушения по всяко време“, се казва в изявление на командирите от 31 март. Пер Вашингтон пост. „Ние се придържаме към стриктни вътрешни процеси, които отговарят на индустриалните и счетоводните стандарти, одитираме се ежегодно от световноизвестна независима одиторска фирма и подлежим на редовни одити от NFL. Продължаваме да си сътрудничим с работата на екипа.“

Във вторник говорител на NFL излезе с изявление NFL медии Относно твърденията в писмото.

„Продължаваме да си сътрудничим с Надзорния комитет и предоставяме повече от 210 000 страници документация.

ESPN Джон Гейм Един от подписалите писмото говори с представителя Раджа Кришнамурти (D-Ill.). Той каза: „Когато погледнете обвинителния акт, той чете като описанието на някои от организациите на Кръстникът, а не на футболния отбор на НФЛ. Това наистина помага да се оцвети културата и безнаказаността и показанията, описани от други свидетели. Сериозна неизправност.“

Екипът изпрати писмо до FTC, за да предостави необходимата информация и документи, за да определи дали командирите са нарушили законите, прилагани от FTC. Според показанията на Фридман Снайдер и Вашингтон може да са в гореща вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.