Коди Белинджър не беше предложен от Доджърс

В ход, който би бил немислим преди два сезона, решиха Доджърс Нетърговски Аутфилд играч Коди Белинджър преди крайния срок в петък. Този ход прави Белинджър, най-полезният играч на Националната лига за 2019 г., свободен агент за първи път в кариерата си.

Белинджър беше планиран да направи около 18 до 20 милиона долара през последния си арбитражен сезон. Като се има предвид ниската продукция на Белинджър във всеки от последните два сезона, Доджърс просто не им беше удобно да плащат на Белинджър, което ги накара да вземат трудното решение.

Преместването не слага непременно край на времето на Белинджър в Лос Анджелис. Според източник, Доджърс ще се опитат да върнат Белинджър на ниска цена, но това ще бъде трудна задача, тъй като се очаква да има много ухажори на пазара на централните играчи.

Очакваният голям брой ухажори на Белинджър вероятно ще се докосне до това, което някога го направи един от най-добрите играчи в лигата. Белинджър отбеляза 39 хоумърса през 2017 г. и спечели отличията Новобранец на годината в NL. През ’19 той отбеляза 47 хоумъра и победи Кристиан Йелих за първата си награда за MVP.

Този тип продукция стана това, на което Доджърс и Белинджър се надяваха, но беше невъзможно да се повтори. През 20-те, Белинджър изкълчи рамото си без хвърляне, докато удряше хоумър в игра 7 на NLCS. Той претърпя операция извън сезона, която го отстрани за няколко седмици в пролетните тренировки.

21 През първата седмица от сезона Белинджър счупи лявата си фибула по време на странна игра срещу A’s. Докато се бореше с наранявания, Белинджър завърши годината с 10 хоумърса и .542 OPS, един от най-лошите в големите сред квалифицираните удрящи.

READ  Съединените щати предоставят още 800 милиона долара военна помощ на Украйна, включително тежки оръжия

Навлизайки в сезон ’22, Доджърс и Белинджър се надяваха на сезон на възстановяване. Белинджър дойде на пролетната тренировка развълнуван от добавената си сила. Но резултатите така и не дойдоха и той публикува .654 OPS в 22 от 144 игри. Липсата на продукция в крайна сметка накара Доджърс да постави Белингер на скамейката в мач 4 на NLDS срещу Падрес, дори с десния играч Джо Мусгроув на могилата.

Белинджър ще бъде на 27 през следващия сезон и все още играе елитна защита в центъра на полето. Аргументът да му предложи договор му даде последен шанс да разбере нещата в Лос Анджелис. Но докато Доджърс трябва да подобрят други позиции в списъка, предимно стартовия персонал, цената му стана твърде висока в този момент в извън сезона.

След като Белинджър е изключен от списъка, Доджърс имат Дрейс Томпсън и Крис Тейлър да играят централно поле. Mooky кутиите също могат да се плъзгат от време на време. Те също така следят полеви играчи със свободни агенти като Кевин Кирмайер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.