Класиране на US Open 2022: отразяване на живо, днешни голф резултати, актуализации от кръг 4 в The Country Club

US Open 2022 се превърна в класика за всички времена, като Уил Саладорис и Матю Фицпатрик завършиха 4-ти в класацията. Тъй като двамата изиграха ключова роля в PGA Championship миналия месец, дуото търси не само първите си големи победи в шампионата, но и първите си победи в PGA Tour. Първите три дни играха добре и все още има много водещи играчи, подредени зад тях, така че има още работа за вършене.

Джон Рам, който има соло преднина в последния ден, е на 3-то място, ако не пропусне 18-ата дупка в The Country Club. Той ще бъде на финалите заедно с Кийгън Брадли от Нова Англия, който ще има пълната подкрепа на публиката в Масачузетс зад гърба си. Шампионът от Мастърс Скоти Шефлър, четирикратният носител на големи шампионати Рори Макилрой и световният номер 9 Сам Бърнс също ще стигнат до запомнящите се финали на 122-ото US Open.

CBS Sports ще актуализира тази история с резултати и акценти по-долу. Вижте резултатите на живо над тази история по-подробно Водя, Обиколете 4 тий пъти И нашият абсолют Ръководство за покритие на програмата на US Open TV.

READ  Най-големите съобщения за представяне на игри на Disney и Marvel D23

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.