Класиране на Masters 2022: Предаване на живо, резултат на Тайгър Уудс, голф резултати в Национален кръг 2 на Аугуста днес

Августа, Джорджия – Course 2022 Masters, пълен със звездни класации и домакини, вече достигнаха треската, когато играта от 2-ия кръг започва в петък. След първите 18 дупки на звездата, Санг-Дже Йим оглави дъската под 5, но остава на второ място за втори ден с лидера си Камерън Смит, бившите шампиони Дани Уилет и Дъстин Джонсън, Хоакин Нейман и Скоти Шефлър. Действието започва.

Въпреки това, Тайгър Уудс излъчва по-голямата част от въздуха от Националната атмосфера на Аугуста. Уудс изигра първото си събитие на 17 месеца – и почти загуби краката си на 14 месеца – за да направи удара Най-значимите 71 в историята на майсторите Sit T11 и аз четири изстрела назад. Малко вероятно е Тигрите да предотвратят бедствието в петък и той може да се бори да спечели шестото си зелено яке, за да влезе през уикенда. Всичко това трябва да видите за вълнуващия втори кръг от изгрев до залез в петък.

Вижте стрийминг на Masters 2022 в петък Masters на живо Следим най-добрите играчи на голф в света в Augusta National Специални групиПроверете популярността Амин ъгъл И се огледайте около лидерите Отвори 15 и 16. Гледайте на живо безплатно на десктоп и мобилен телефон CBSSports.com И CBS Sports App. Наличен и този ден Парамаунт +.

CBS Sports ще актуализира тази история с главните резултати и акценти по-долу. Вижте резултатите на живо над тази история по-подробно ВодяЗавъртете 2 тей пъти и нашата пълна Програма/покритие на Masters TV Ръководство.

READ  1000 души попаднаха в безпрецедентни наводнения в Националния парк Долината на смъртта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.