Класиране на Masters за 2022 г.: Предаване на живо, резултат на Тайгър Уудс, резултати по голф в 4-тия национален кръг на Аугуста днес

Августа, Джорджия – Двама от най-добрите голфъри в света ще дефилират тази година със зеленото яке на Мастърса 2022 в неделя. Скоти Шефлър, капитанът с 36 и 54 дупки, видя, че предимството му е малко, въпреки че Аугуста Нешънъл ще продължи до последните три удара пред Камерън Смит. Един от двамата почти сигурно ще бъде коронясан като 18-ия зелен с чек от 2,7 милиона долара.

Шефлър, който влезе в 3-ия рунд с преднина от пет удара, каза, че 68-годишният Смит е намалил наполовина това предимство след 4-ия рунд. Въпреки че Шефлър беше много постоянен тази седмица, той е играч No1. Светът трябва да се бори дълго. От последните 31 победители в зелени якета, 26 дойдоха от финалната двойка в кръг 4, като един от двамата няма вероятност да бъде обявен за Masters Champion в неделя следобед.

Според Тайгър Уудс, смели и впечатляващи усилия през първите два дни доведоха петкратния победител от Мастърс до изрязването за 22-ия пореден мач на Augusta National. Въпреки това, Тайгър продължи най-лошия кръг в кариерата си тук, тъй като беше извън мача за 6 над 78 ръна. Голът му в неделя? Върнете се към Masters.

Вижте стрийминг на Masters 2022 в неделя Masters на живо Следим най-добрите играчи на голф в света в Augusta National Специални групиПроверете популярността Амин ъгъл И се огледайте около лидерите Отвори 15 и 16. Гледайте на живо безплатно на десктоп и мобилен телефон CBSSports.com И CBS Sports App. Наличен и този ден Парамаунт +.

CBS Sports ще актуализира тази история с главните резултати и акценти по-долу. Вижте резултатите на живо над тази история по-подробно Водя, Обиколете 4 тий пъти И нашият абсолют Програма/покритие на Masters TV Ръководство.

READ  Nestl спира производството на няколко продукта в Русия, включително KitKat

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.