Класиране в PGA Championship 2022: Предаване на живо, резултат на Тайгър Уудс, голф резултати във 2-ри кръг днес

Това беше смесен удар за едни от най-добрите в света в първия кръг на 104-ия PGA шампионат в Southern Hills. Двукратният победител в PGA Championship Рори Макилрой се класира на върха в класацията на 5 под 65 години, но не всеки има толкова късмет като северноирландеца.

Четирима от петте най-добри играчи в света организират рундовете над бара; Сред тях беше Скоти Шефлър, най-добрият играч в тазгодишната игра, заемащ шест стъпки за 71 в 1-оувър. Той почива в петък сутринта с Колин Морикава и Джон Рам, и двамата са се борили през първите 18 дупки.

Въпреки че триото не можеше да се справи с трудните следобедни условия в Southern Hills, Джъстин Томас го поддържаше. Световен номер. 67-годишният стартира седмицата си под 3 години, най-добрият начален кръг в кариерата му в PGA Championship. Той също получи горещ старт във 2-ри кръг. Макилрой, Томас и други ще се отделят от снимачната площадка, когато се опитват да направят имена като Тайгър Уудс и Джордан Спийд.

CBS Sports ще актуализира историята с резултатите от PGA Championship и акцентите по-долу. Вижте резултатите на живо над тази история по-подробно Водя, Обиколете 2 пъти чай И нашият абсолют PGA Championship TV график / Ръководство за покритие.

READ  Наводнения в Южна Африка: Наводненията в Южна Африка убиват повече от 300, тъй като пътищата са разрушени и къщи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.