Класация на British Open 2022: Предаване на живо, резултат на Тайгър Уудс, резултати за голф от днешния кръг 1 в Сейнт Андрюс

Старото игрище в Сейнт Андрюс предлага на голфърите шанс да направят фурор през 2022 г. Също така, 150-ият открит шампионат в St Andrews за 30-ти път, играчите имат шанса да се присъединят към Chev. Ballesteros, Jack Nicklaus и Tiger Woods са носители на Claret Jug на това място.

Рори Макилрой, който вече има три класирания в топ 10 на големи турнири този сезон, оглавява надпреварата като фаворит. Шампионът по голф за 2014 г. е без победа в четири от последните осем мейджъра, надявайки се да се върне от Майор Шнайд. Специалистът по връзки Jordan Spieth ще се опита да спечели четвъртия голям шампионат в кариерата си, докато Xander Schauffele, най-горещото име в играта, ще търси първата си победа. Разбира се, очите все още ще гравитират към Тайгър, докато той се впуска в това, което ще бъде последната му официална възможност да се състезава в дома на голфа.

Играейки на поле, осеяно със звезди, Старото игрище е исторически фон и напрежението да бъде тазгодишният финал, 150-ият Открит шампионат вече се очертава да бъде запомнящ се. CBS Sports ще актуализира тази история с резултати и акценти по-долу. Вижте резултатите на живо над тази история по-подробно Водещ, Кръг 1 тий пъти И пълно Отворете ръководството за покритие на телевизионния график.

READ  Цените на газа в САЩ падат под 4 долара за галон, казва AAA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.