Класация на British Open 2022: Предаване на живо, голф резултати днес, Рори Макилрой отбелязва в кръг 3 в Сейнт Андрюс.

Официално е преместващ се ден на 150-ия Открит шампионат, като старото игрище в Сейнт Андрюс проправя пътя за незабравима игра на голф, която ще помогне да се реши кой е истинският играч, който ще влезе във финалния кръг в неделя. При марката от 36 дупки Камерън Смит се придвижи пред лидера при 18 дупки Камерън Йънг, изравнявайки своя резултат от 36 дупки от 131 за четирите най-ниски резултати в историята на Open (две по-ниски).

Йънг обаче е равен на второ място с Рори Макилрой и Виктор Ховланд (-10), Дъстин Джонсън (-9) и Скоти Шефлър (-8), които влизат в забавен финал в Сейнт Андрюс. 14 от последните 15 шампиона на Откритото в Сейнт Андрюс имаха преднина от три удара през 36 дупки и всеки от последните седем победители от Откритото е бил Т4 или по-добър на този етап от турнира, а шампионът по голф за 2022 г. може да бъде един от тези шестима голфъри.

С полето, обсипано със звезди, Сейнт Андрюс служи като исторически фон и с натиска да бъде тазгодишният финал, 150-ият Открит шампионат вече се очертава да бъде запомнящ се. CBS Sports ще актуализира тази история с резултати и акценти по-долу. Вижте резултатите на живо над тази история по-подробно ВодещКръгът е 3 тий пъти и е пълен Отворете ръководството за покритие на телевизионния график.

READ  Тръмп е класиран на пето място в офиса на New York AG повече от 440 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.