Класация на British Open за 2022 г.: предаване на живо, резултат на Тайгър Уудс, резултати за голф от днешния кръг 2 в St Andrews

На 150-ия Open Championship, играчът на PGA Tour Камерън Йънг направи своя дебют на върха на класацията след два изстрела от лидерството след първия рунд. Продуктът на Wake Forest най-накрая ще влезе в кръга на победителите, след като изравни най-слабия първи рунд досега от първи играч на The Open и завърши подгласник в три различни случая този сезон.

Работата на Йънг ще бъде натоварена, тъй като шампионът по голф за 2014 г. Рори Макилрой седи сам, влизайки в кръг 2 в петък. Макилрой търси първата си голяма победа от 2014 г. насам и иска да се отърси от все още впечатляващите си класации в топ 10, които подчертаха първите му три представяния този сезон. Макар че Макилрой е най-близкият последовател на Йънг, Дъстин Джонсън го изпревари в класацията след сутрешната сесия, оставайки на 9 под след 36 дупки. Джонсън, Йънг, Макилрой и шампионът от Мастърс 2022 Скоти Шефлър водят, докато рунд 2 продължава.

За съжаление, Тайгър Уудс не е нито на върха на класацията, нито в състезанието. Точно обратното, всъщност Тайгър последва 6-над 78 в четвъртък с 2-над 75 в петък, за да остане на 9-овър за турнира и да пропусне съкращаването. Уудс не е играл в последователни уикенди в последователни открития (2019) и последователни пътувания до Сейнт Андрюс (2015), което той нарича любимото си голф игрище в света. Тайгър се разплака, докато направи емоционална разходка по фарватера в петък, въпреки че не спря, докато махна към моста Swilken, което показва, че ще се опита да се върне към стария курс поне още веднъж преди кариерата си завършва.

READ  S&P 500 се покачва над ключовото ниво на шефа на Фед Пауъл, но инфлацията и отчетите за работните места се очертават

Със звездно поле, Сейнт Андрюс служи като исторически фон и с натиска да бъде тазгодишният финал, 150-ият Открит шампионат вече се очертава да бъде запомнящ се. CBS Sports ще актуализира тази история с резултати и акценти по-долу. Вижте резултатите на живо над тази история по-подробно ВодещКръг 2 пъти тий и завършен Отворете ръководството за покритие на телевизионния график.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.