Каубои срещу Резултат на Бронкос, изводи: Джош Джонсън хвърля 2 TD, докато проблемите на Далас с дузпите продължават и през 2021 г.

На съвместни тренировки Далас Каубойс и Денвър Бронкос заеха повечето от титулярите си в съботния предсезонен старт, създавайки възможност за втория отбор да покаже защо може да допринесе през 2022 г. Джош Джонсън казва, че все още е в лигата. Ако Бронкос бяха 14-ият отбор, за който е играл в кариерата си.

Започвайки на мястото на Ръсел Уилсън (пенсиониран), Джонсън хвърли два паса за тъчдаун през първото полувреме, извеждайки Денвър до победа със 17-7, която никога не беше близо до крайния резултат. Най-важното подаване на Джонсън беше удар от 40 ярда към Брандън Джонсън, син на бившия ловец на MLB Чарлз Джонсън, докато приемникът свързва подаването надолу по лявата странична линия, за да накара атаката на Денвър да се движи. След това Джонсън удари Сет Уилямс за тъчдаун от 1 ярд три разигравания по-късно, за да изведе Бронкос със 7–0.

Джонсън намери Кендъл Хинтън при пас за тъчдаун на Рейнбоу за резултат от 24 ярда, давайки преднина на Денвър с 14–0. Той отбеляза 16 от 24 за 172 ярда и два тъчдауна през първото полувреме (рейтинг 120,2), след като Брет Рибиен го освободи до края на играта.

Купър Ръш започна за Каубоите на мястото на Дъг Прескот (пенсиониран). Той завърши 12 от 20 за 84 ярда с прихващане при четвърто подаване през първата четвърт на територията на Денвър. Каубоите не стигнаха до резултата до четвъртата четвърт при подаване от 12 ярда от Бен Динучи към Сими Фехоко с 4:56 до края. Динучи завърши 9 от 16 за 112 ярда при загубата.

Въпреки че много от титулярите не играха, все пак имаше някои сюжетни линии, които излязоха от турнира. По-долу са някои изводи от предсезонния сблъсък в събота.

READ  Украински товарен самолет се разби в Северна Гърция, екипажът загина

Нестартиращ

Каубоите поставиха 20 титуляри за мача в събота, включително Дак Прескот, Езекиел Елиът, Тайрън Смит, Зак Мартин, Сий Дий Ламб, Тревън Дигс, Мика Парсънс и ДеМаркъс Лорънс. Ръсел Уилсън не дебютира за Бронкос, тъй като Денвър даде почивка на повечето титуляри.

Cowboys и Broncos участваха в съвместна тренировка тази седмица, така че защо титулярите не играха в тази?

Биг Бронкос контузия

Един от титулярите на Бронкос беше защитникът Джонас Грифит, който напусна играта още в първата минута с контузия в левия лакът. След две игри Грифит излезе със собствена сила, докато треньорите го хванаха за лакътя.

Грифит е включен в отбранителните схеми на Бронкос, но тази контузия изглежда значителна. Алекс Сингълтън, който подписа с Денвър този извън сезона, ще получи шанс, тъй като диагнозата на контузията на Грифит е несигурна.

Далас има проблеми с дузпите

Няма значение дали Каубоите играят първи или втори отбор, отборът на Майк Маккарти все още има големи проблеми с дузпите. Каубоите бяха наказани девет пъти за 65 ярда през първото полувреме – което водеше НФЛ миналия сезон със 127 (7,47 на мач). Далас беше втори в лигата по наказателни ярда с 1103.

Каубоите показаха признаци, че все още са недисциплинирани, като изпълниха 17 дузпи за 129 ярда през нощта. Откриване на сезона или не, това е неприемливо.

Кой е номер 2 QB?

Купър Ръш започна на мястото на Прескот и представянето му беше ограничено. Ръш игра през третата четвърт и завърши 12 от 20 за 84 ярда с интерсепция, докато Далас не успя да вкара при седем от притежанията си. Каубоите никога не преминават повече от 34 ярда и никога не преминават линията от 38 ярда на Денвър при бърза игра.

READ  Върховният съд на САЩ отказа да разреши промяната на Байдън в прилагането на имиграционните мерки

Бен Динучи не беше достатъчно добър, за да накара Далас да влезе в игра, въпреки че хвърли пас за тъчдаун в края на четвъртата четвърт. Какво ще направи Далас, ако играта на резервния куотърбек е слаба? Искат ли Cowboys да подобрят позицията си или да се хвърлят с Rush? Има ли значение дали Дъг Прескот падне?

Rush има още две игри, за да подобри това невдъхновяващо представяне.

Шоуто на Джош Джонсън

Джонсън започна вместо Ръсел Уилсън и впечатли като защитник номер 2 през първото полувреме. Бронкос са 14-ият отбор на Джонсън в НФЛ, но ветеранът, който се обаждаше, изглеждаше като човек, който иска да остане.

Джонсън вкара 16 от 24 за 172 ярда и два тъчдауна (рейтинг 120,2) през първото полувреме, показвайки страхотно лидерство при подаванията и приемниците си. Има по-добри възможности за резервен куотърбек в лигата, но Джонсън изпълнява тази роля много добре.

36-годишният трябва да бъде в списъка на NFL през 2022 г. Следващите две седмици ще определят дали Broncos ще изберат Johnson или Brett Rybien като техен куотърбек номер 2.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.