Карлос се удвоява, за да подпише в Корея

В шокиращ ход дуото се съгласи да подпише с най-добрия свободен агент на пазара. Карлос КореяМарк Бърман от Fox 26 в Хюстън (Връзка към Twitter) Вместо големия дългосрочен договор, който Корея очаква, той ще подпише тригодишен договор на стойност 105,3 милиона долара с условия за прекратяване след първия и втория сезон на договора. ESPN Джеф Басън Добавя Договорът се разпределя по равно на 35,1 милиона долара годишно и не е предварително зареден. Корея се представлява от Boras Corporation.

При подписването на Корея дуото му даде втората най-висока средна годишна стойност на играч на ниво в историята на MLB, отблъсквайки само $36MM AAV. Майк ТраутДесетилетия с ангели, удължаване на договора с 360 милиона долара и малко надвишаване на AAV от 35 милиона долара Антъни РентънСедемгодишен договор с Angels. Този ход, проект през 2012 г., е номер едно за Корея и дублира. Предлага избор 1 и № 2. Бърн БъкстонСега те ще бъдат съотборници поне през сезон 2022 г.

След като останалото изчезне Джош ДоналдсънТърговската сделка с янките от Минесота беше незабавно обединена с други свободни агенти. Историята на Тревър. Вместо това повече от 40 милиона долара, спестени от сделката с Donaldson, ще бъдат преразпределени към Корея с гаранция от 105,3 милиона долара. Джо Майер Двойното право е най-голямото в историята.

Дефектите в договора осигуряват окончателната застрахователна мрежа на Корея; Ако остане здрав през 2022 г. и произвежда някъде близо до 2021 или 2019 г., той ще влезе отново на пазара в търсене на нещо чрез първия си желан 10-годишен договор. В случай на контузия или неочаквано падане, той ще получи заплата от 35,1 милиона долара през 2023 г. със същата възможност за приспадане за сезон 2023-24.

READ  Южноафриканският президент Байдън ще се срещне със семействата на американци, задържани в Русия

Корея, която натрупа 0,279 / 366/485 бягания в 148 мача (640 участия) през миналия сезон. 277 / 0,356 / 481 нападател, ще служи като ключова точка в състава на двойки, закотвен от централния полеви играч. Бърн Бъкстон И вторият пейсмен Хорхе Поланко. Съставът на Минесота е дълбоко в ефективност, но липсва последователност; Като Мигел Сано, Макс Кеплер И Гари Санчес Всички са имали 30-хоумър сезони в миналото, но са намаляли през последните години с влакче в увеселителен парк. Трети бейзмен Гео УршелаДоналдсън подписа със Санчес и се очаква да се върне към статута си за 2019-20 (.310 / .358 / 523), след като играе със здравословни проблеми през 2021 г.

Междувременно първият има по-големи шансове Алекс Грилоф И Тревър Ларнак Значителен атакуващ таван, но изиграха травми при първото си пълно участие през 2021 г. Krilloff, по-специално, игра през разкъсания лигамент на китката преди операцията в края на сезона. Страхотна възможност Джоузеф МирандаЧовекът, който е публикувал номерата на видеоигрите между Double-A и Triple-A миналия сезон (.344 / .401 / .572), се очаква да направи своя дебют през 2022 г. и да погледне времето на третата база и/или определен нападател.

Всичко това са творения на дълбока и ефективна линия в Минесота, но ще им трябват някои неща, за да се счупят правилно. От отбранителна страна Корея дава на дуото чифт победители от платинени ръкавици, съчетавайки се с Бъкстон в тази категория. Тъй като качествени защитници като Кеплер и Уршела също заемат ключови позиции в диаманта, дуото трябва да има силен дефанзивен екип като цяло. Присъединяването към корейския отбор би било огромен тласък в отбрана за отбор, който вече беше спасил 32 дефанзивни ръна миналата година и вече беше 12-и в Мейджърите.

READ  Хуан Сото победи Хулио Родригес на финалите в Ел Ей

Въпреки това, големите въпроси са съсредоточени около стартовия цикъл на екипа. След изпращане Джоузеф Ферис Вижте Blue Jazz и съсобствениците преди крайния срок за търговия 2021 г Кенда Мада Малко след като Томи Джон претърпя операция, дуото влезе в зимата, изисквайки поне трима старши титуляри, за да се сдвоят с младежите. Джо Райън И Бейли Обер.

Минесота започна добър старт, придобивайки Sony Grey От червените и хвърляне на заровете Дилън Бънди Връщам се, но цикълът все още е нисък и по-голямата част от пазара е заета. Дуото е съчетано с атлетични стартьори Шон Манея И Франки Монтас, И още някои работни места са ясни за стартиращия персонал. Тъй като остават някои ценни опции за свободен агент, Дерек Фалви, ръководител на бейзболните операции, и генералният мениджър Тат Левайн със сигурност ще търси някои по-креативни и незабележими опции – особено сега, когато всички те са готови през 2022 г. Това е сезонът на сделката с Корея. Минесота има много шансове за терена в спада на големите първенства, но корейското подписване е чиста победа – сега ход, който изисква допълнителни ходове, за да подсилят както завъртането, така и болба.

Не е ясно колко далеч ще трябва на Фалви и Левайн, за да увеличат допълнително заплатите си, а сега, с добавянето на Корея, 128,5 милиона долара – няколко милиона долара са на регистрирана територия. Фронт офисът се изказа няколко пъти в подкрепа на правото да се увеличава заплащането според нуждите и подкрепя идеята, че зашеметяващите попълнения на Корея имат повече място да издигнат нивото на разходите на отбора до нови висоти – поне през следващите няколко сезона.

READ  Бен Афлек и Дженифър Лопес са сгодени. Отново.

Предстоят много неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.