Кание Уест размахва тениска „White Lives Matter“, защо е Pro-Life и се обръща към „Тъкър Карлсън тази вечер“

В ексклузивно широкообхватно интервю, излъчено тази вечер в „Тъкър Карлсън тази вечер“, Противоречивият хип-хоп изпълнител Кание Уест Тъкър седна с Карлсън, за да обсъдят защо той е за живота, не се страхува да носи тениска с надпис „Животът на белите има значение“ и разкъсва „безбожните“ лицемерни медии.

Гледайте видеоклипове за предварителен преглед на интервюто по-долу.

Гледайте „Тъкър Карлсън тази вечер“ на Fox News Channel в 20:00 ET, за да гледате цялото интервю.

Кание Уест защо е за живота:

Тъкър Карлсън: Току-що дойдохте от Седмицата на модата в Париж. Току-що кацнахте. Все още имате ремък със снимка. какво е това?

Кание Уест: Това е ултразвукова снимка на бебе

Тъкър: Вие ли го проектирате?

Кание: да

Тъкър: Защо? Какво означава това?

Кание: Той представлява живот и зависим живот.

Тъкър: Значи го имаш на значка. Какъв отговор получавате? И Амин, съгласен съм.

Кание Уест: Не ме интересува каква е реакцията на хората. В този момент ме е грижа, че в Ню Йорк са абортирани повече черни бебета, отколкото родени. Абортът представлява 50% от чернокожите смъртни случаи в САЩ. Така че не ме интересува реакцията на хората, когато изпълнявам пред публика, това е Бог.

Кание Уест носи тениска с надпис „White Lives Matter“ и подкрепя Тръмп:

Кание Уест: Моите приятели/така наречените манипулатори около мен ми казаха, че ако хвана Тръмп, кариерата ми ще приключи. Че животът ми ще свърши. Казаха, че хората ще бъдат убити, ако носят такава шапка. Заплашиха живота ми. На практика казаха, че ще ме убият, ако нося шапка. Някой ми се обади снощи и каза, че всеки, който носи бяла тениска Life Matters, свети в зелено. Ако го носят, значи ще бъдат бити. Добре съм, зелена светлина за мен.

READ  Стрелба в Чикаго: 13 убити, включително 3 деца при стрелба от автомобил

Щракнете тук, за да получите приложението Fox News

Кание Уест за връзката си с медиите:

Кание: Ние сме във война с медиите и по-голямата част от медиите имат безбожен дневен ред. И хуморът им не върви. Казват о, „ти си луд“. Но всичко това не работи. Защото и медиите виждат това, което се случи, като фарс и особено аз ще го гледам и ще се правя, че не се е случвало. И мълчаха за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.