Как да залагаме на корнери: пет печеливши стратегии

В случай, че не знаете, колко корнери ще има даден мач е един от най-горещите пазари напоследък в света на спортните залагания. Въпреки че в началото може да изглежда странно, много залагащи са специализирани в този вид залагане. Една от причините е, че това е един от най-движещите пари пазари в момента.

Ъгловият пазар

За да добавите повече емоция към този залог на корнери (или песнопения на правилен кастилски), най-интересното нещо е черна легенда. Е, нека го оставим сиво: това е този, който говори за уредени мачове в случай на ъглови залози. В последно време бяха публикувани няколко доклада за десетки партии, които са разследвани. Имаше съмнения, че броят на корнерите може да е бил манипулиран в по-ниските и аматьорските състезания, особено във Втора B и Трета дивизия. Всъщност дори има доклад на FederBet, където тези практики са разкрити.

Както винаги и навсякъде, има хора, които се възползват от нещата и извършват нередности, опетнявайки спорта и тези, които го ценят или залагат за забавление и хоби.

В тази статия от 22bet те обясняват много добре тези случаи, но има много новини за това в интернет, просто направете малко проучване. Жалко, тъй като това са практики, които не са добри за спорта и, разбира се, не насърчават хората да залагат на тези пазари, които наистина са много интересни.

Целта на тази публикация обаче не е да повлияе на тази тема, а да ви покаже някои трикове и стратегии, за да подобрите вашите ъглови залози и да се надяваме да спечелите някои от тях.

Знаете ли, че повечето типстъри залагат на корнери на Codere за мобилни устройства? По този начин можете да залагате на живо онлайн на корнери, без да губите нито секунда и в движение. Също така ще ви бъде от голяма полза, когато направим залог преди игра и след това на живо.

Как да залагаме на корнери

Повечето букмейкъри предлагат залози на тези пазари в две версии: „над ъгли“ и „под ъгли“. Те предлагат конкретно число като 2,5 или подобно. Това означава, че ако например в последните си пет мача даден отбор е имал 5, 11, 3, 4 и 6 корнера в своя полза, средната стойност е 5,8 корнера на мач.

Най-често в този случай би било да се намери например пазар от +5,5 корнера, с коефициент 1,9, и -5,5 корнера, с коефициент 1,8. В този пример виждаме, че къщите обикновено осредняват последните мачове на даден отбор, за да изчислят този пазар. Като цяло те ще оценят между 4 и 7 мача от последните мачове, изиграни от отбора.

Съвети за поставяне на ъглови залози

Един от най-добрите и първи съвети, които можем да дадем въз основа на нашия опит в залагането на корнери, е да използваме статистика. Както ще видите в предишния пример, става въпрос за възползване от цялата информация, с която разполагаме, за да правим по-добри залози.

Както винаги помним, спортните залагания са вид игра, в която шансът се намесва, тъй като никога не можем да предвидим изхода с пълна сигурност. И въпреки най-строгите прогнози, понякога се оказвате с Атлетик Билбао 4 – Барса 0 или с Алкоркон 4 – Реал Мадрид 0. И кой би си помислил.

Футболът обаче не е чиста игра на късмета, така че коефициентите отразяват различните шансове за всеки резултат. И тези вероятности възникват от поредица от статистики и данни, които могат да бъдат анализирани. Това помага на букмейкърите да правят своите прогнози и ще ни помогне да бъдем много по-точни, когато се опитваме да прогнозираме изход в нашите залози.

Но внимание, в допълнение към статистиката на предишни резултати в същата тази област, идеалът е да се оценят много други фактори, които могат да повлияят на кривите. Всички те могат да се окажат решаващи, когато става въпрос за залагане на този пазар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.