Кайри Ървинг, Стивън А. Тясно за Тод, след като Смит избра звездата на Нетс

НовВече можете да слушате статии на Fox News!

Кайри Ървинг и ESPN Pandit Стивън А. Смит се забърка във вторник Бруклин нетс Решението на звездата да избере последната година от четиригодишния си договор.

Първоначално Смит изрази топлото си мнение за решението на Ървинг да избере последната година от договора си. Печели 36,9 милиона долара.

Щракнете тук за повече отразяване на играта на FOXNEWS.COM

Кайри Ървинг №11 от Бруклин Нетс срещу Шарлот Хорнетс в Barclays Center в Ню Йорк на 27 март 2022 г.
(Майк Стоп / Getty Images)

„Мисля, че и той е пеон, така че трябва да ходиш на работа. Трябва да отидеш там и да спечелиш тези пари“, каза Смит в понеделник, добавяйки, че „по-доходоносни опции ще започнат да се появяват, когато той започне да идва на работа“.

След това Ървинг се обади на Смит в Twitter и коментаторът написа, че трябва да се „обясни сам“.

„Трябва да се обяснявате на хората от вашето поколение. Аз не съм над 50, говоря и се държа като вас, така че това е ново за мен. Но се надявам баща ми и чичовците ми да се срещнат. Вие сте по-добри от мен. Ние познавам те, Стивън“, написа той.

Няколко минути по-късно Смит отговори със собствено изявление.

Търсенето на подозрение в Никс на Джалан Брънсън: „Не знаех, че премести иглата“

„О, ти го изкриви, братко! Страхотно време! Не трябва да обяснявам лошо нещо на никого – особено на теб и баща ти !!! Винаги! „, написа той

„За теб, когато имаш ниво, уведоми ме, защото не знам, че имаш съд. Имам обаче желание: един ден ще спреш да се криеш зад обществената подкрепа, която получаваш. И говори за срама, който си участват в … пране. Оставете тези, които се мотаят като вършители.

„Бъдете честни за това, което наистина правите. Дотогава нека да се изправим един срещу друг, за да видим света – истината ви е срещу мен в публичен форум, който всеки може да прецени.

„Назове часа и мястото, идвам! Имам разписки, братко! Покажи! Направи го сега, нали?“

„Ако не знаехте преди, знам, сега знаете – сега вие (за това) сте взели $$$$, които ви очакват! Ще се видим през есента !!!!!“

Стивън А. от ESPN по време на втория мач от финала на НБА 2022 между Бостън Селтикс и Голдън Стейт Уориърс на 5 юни 2022 г. в Chase Center в Сан Франциско, Калифорния.  Смит говори по телефона си.

Стивън А. от ESPN по време на втория мач от финала на НБА 2022 между Бостън Селтикс и Голдън Стейт Уориърс на 5 юни 2022 г. в Chase Center в Сан Франциско, Калифорния. Смит говори по телефона си.
(Мерцедес Оливър / NBAE чрез Getty Images)

Щракнете тук, за да получите приложението Fox News

Ървинг е изиграл само 103 мача за Нетс за три сезона. Наранявания и той отказва да се съобрази От Ню Йорк Поръчката за ваксина срещу коронавирус му коства няколко мача. Той отбеляза средно 27,1 точки, 6 асистенции и 4,7 борби в тези мачове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.