Кайри Ървинг крещи „Стреляй, Бен“ под коша на Бен Симънс

Кой не е виждал това да идва?

Четири мача през сезона, Кайри Ървинг Той вика Бен Симънс Изстреляй топката. Проведено в сряда по време на силна консултация Бруклин Нетсигра срещу Милуоки Бъкс. С воденето на Нетс с 60-50 в началото на третата четвърт, Ървинг вкара коша в прехода. Той намери Симънс отляво в боята и хвърли топката към партньора си в задното поле със съобщение, уловено от микрофоните на излъчване.

— Стреляй, Бен — обяви Ървинг.

Бен не го е снимал. Вместо това той го изрита Кевин Дюрант Над 3-точковата линия. След това Дюрант дриблира до линията на наказателното хвърляне и дръпна за скок.

Пиесата беше успешна. Но със сигурност поражда съмнения дали съставът на Нетс, изграден около Ървинг, Симънс и Дюрант, наистина ще работи.

Симънс не стреля топката в Бруклин

Симънс направи своя дебют за Нетс този месец Падане с Филаделфия 76-ърс доведе до Търговия във времева рамка Миналият сезон го изпрати в Бруклин. Разногласията между Симънс и екипа, който го избра, се въртяха около нежеланието му да стреля по топката. Отворена позиция, през която той премина При загуба в плейоф Атланта Хоукс.

Четири мача в неговия мандат на Нетс, няма индикации, че Симънс е готов да се превърне в голмайстор в Бруклин. В първите си три мача Симънс отбеляза средно 5,7 точки при 4,3 опита за гол от игра на мач. В сряда той вкара 2-за-7 от полето за седем точки. Нетс изградиха двуцифрен аванс през второто полувреме 110-99 загуба Пада до 1-3.

Новият състав на Нетс, включващ Кайри Ървинг и Бен Симънс, започва с 1-3. (Джъстин Форд/Гети изображения)

Какъв ще бъде вътрешният натиск върху Симънс?

В защита на Симънс, заобиколеният удар в боя в сряда не беше на ниво Неговото скандално решение срещу Хоукс. След като получи пропуска, той разбра Янис Адетокумбо Стоейки между себе си и коша, това е достатъчно, за да даде пауза дори на най-уверените голмайстори в НБА.

READ  Карим Бензема вкарва хеттрик за Реал Мадрид, за да изтласка Челси на ръба на изпадане | Шампионска лига

Командата на Ървинг „застреляй го“ е особено важна. Симънс посочи липсата на подкрепа Като негови треньори и съотборници от 76ers сред проблеми с психичното здраве Вдъхновение за неговите бизнес нужди.

Ървинг формулира съобщението си като положително одобрение на Симънс. Той също се възмути, че трябва да говори по въпроса.

— Продължаваш да идваш тук и да питаш какво ще кажеш за Бен? Ървинг каза, Според Браян Луис от New York Post. „Той не е играл от две години. Дайте му шанс. Ние сме в живота му. Останете с него. Но ние сме тук, за да му дадем положителни утвърждения.“

Как Симънс интерпретира и реагира на натиска на Ървинг – и със сигурност ще дойде, когато той откаже да стреля – ще си струва да гледате. С Nets 1-3 в началото, позитивите може да са трудни за намиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.